Tokyo Motor Show 2017 – Η επανεμφάνιση του Honda Monkey 125

Η παρουσία του concept Honda Monkey 125 στο φετινό Tokyo Motor Show ήταν αναμενόμενη, γεγονός για το οποίο είχατε μάθει μέσω του BikersTime.com περίπου 15 ημέρες πριν. Το ‘πιθήκι’ της Honda βρέθηκε λοιπόν στην ετήσια Ιαπωνική ‘γιορτή’ και όπως ήταν φυσικό, τράβηξε τα βλέμματα με τις μικρή και διαχρονική όψη του!

Φυσικά η εμφάνιση του concept Honda Monkey 125 δεν είναι κάτι νέο για τους αναγνώστες μας, καθώς πρώτοι σας είχαμε παρουσιάσει τα σχέδια αλλά και την πρώτη εμφάνιση του μοντέλου στην έκθεση της Bangkok, πολλούς μήνες πριν.

Honda Monkey Concept Tokyo Motor Show 2017
Honda Monkey Concept Tokyo Motor Show 2017

Τίποτε δεν άλλαξε στο σχεδιασμό του ‘μπόμπου’ από τότε, με την Honda να δίνει στο ‘μοτοσυκλετάκι’ της ένα νέο χρώμα για τη σάρκα του. Όμως, παρ’ όλο που το Monkey έχει όλα τα εφόδια για να δει το πράσινο φως της παραγωγής (καθρέπτες, φλας, βάση πινακίδας κ.ά.), η Big ‘H’ επιμένει να το παρουσιάζει ως concept.

Μάλιστα, δεν υπάρχει καμία αναφορά σχετικά με το πότε και αν θα το δούμε τελικά με την παραγωγή, με την Honda να παίζει με την υπομονή μας δίχως να ανακοινώνει κάτι. Οι φήμες λένε ότι θα δούμε τον νέο ‘μπόμπο’ στους δρόμους για το 2019, μέχρι να μιλήσει όμως η Honda, καλό είναι να κρατάμε μικρό… καλάθι.

Τέλος, να πούμε ότι σε εμάς αρέσει περισσότερη η χρωματική επιλογή που είδαμε στη Bangkok. Εσείς, τι γνώμη έχετε;

Honda Monkey Concept Bangkok 2017
Εμείς προτιμούμε αυτή την χρωματική επιλογή με τον όμορφο μπλε τόνο και τις κίτρινες ‘πινελιές’
Θυμηθείτε την πρώτη παρουσίαση του concept Honda Monkey 125 αλλά και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εδώ.

 

*Φωτογραφικό υλικό: Autoby