Indian Jack Daniel’s Scout Bobber Limited Edition

Η εταιρεία Indian Motorcycles σε συνεργασία με την φημισμένη εταιρεία κατασκευής whisky, Jack Daniel’s, κατασκεύασε μια ιδιαίτερη και συλλεκτική μοτοσυκλέτα. Την Indian Jack Daniel’s Scout Bobber Limited Edition.

 

Η εταιρεία Jack Daniel’s είναι το μόνο εργοστάσιο παγκοσμίως κατασκευής οινοπνευματωδών, που διαθέτει το δικό του πυροσβεστικό σώμα, το οποίο αποτελείται από υπαλλήλους εθελοντές.
Για να τιμήσει λοιπόν αυτούς τους ανθρώπους, το πάθος και την αφοσίωση τους, αποφάσισε να κατασκευάσει 177 μοτοσυκλέτες που να θυμίζουν το πυροσβεστικό σώμα.
Ο αριθμός 177 προήλθε από το «Old No. 7 Brand», ενώ η σχεδίαση της μοτοσυκλέτας, έγινε από την Klock Werks Kustom Cycles.
Η Indian Jack Daniel’s είναι βασισμένη στην Indian Scout Bobber με κινητήρα που αποδίδει 100 ίππους.
Το χρώμα είναι ματ μαύρο, που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά από τις μοτοσυκλέτες Indian, ενώ τα γραφικά στο ρεζερβουάρ και στα φτερά είναι από χρυσό 24 καρατίων.

Η σέλα είναι δερμάτινη αεριζόμενη και γράφει επάνω Jack Daniel’s.
Στο μπροστινό φτερό υπάρχει λογότυπο που γράφει «Drive Responsibly. Bottles & Throttles Do not mix».
Τα χερούλια και ο μοχλός ταχυτήτων είναι ειδικά κατασκευασμένα με το «Old No. 7 Brand» να αναγράφεται πάνω.
Όλες οι μοτοσυκλέτες έχουν τυπωμένο τον αριθμό κατασκευής τους.

Η Indian Jack Daniel’s θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαρτίου 2018. Η παράδοση των μοτοσυκλετών θα γίνει τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου.
Η Indian με την Jack Daniel’s έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν άλλες δύο φορές. Το προηγούμενο μοντέλο που δημιούργησαν, η Chieftain Limited Edition εξαντλήθηκε στα πρώτα 10 λεπτά.
Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει αυτή η σπάνια και συλλεκτική μοτοσυκλέτα, επικοινωνήστε άμεσα με τον αντιπρόσωπο της Indian ελπίζοντας ότι θα είστε τυχεροί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μοτοσυκλέτα θα συνοδεύεται και με ένα αναμνηστικό τσεκούρι που θα έχει χαραγμένο το όνομα του ιδιοκτήτη και τον αριθμό της μοτοσυκλέτας.