MotoGP – Εντυπωσιασμένος o Miller από την υποστήριξη της Ducati προς την Pramac

O Αυστραλός – του οποίου το συμβόλαιο με την Marc VDS Honda έληξε την προηγούμενη σεζόν, από φέτος θα βρίσκεται στην δορυφορική ομάδα της Ducati (Pramac) και όπως λέει η υποστήριξη της ομάδας του από τον Ιταλό κατασκευαστή είναι εντυπωσιακή.

Ο Miller τα έχει πάει περίφημα στα δύο χειμερινά τεστ, αφού στην Sepang κατέλαβε την 5η θέση, ενώ ανάλογη ήταν και η απόδοση του στη νέα πίστα που από φέτος θα βρίσκεται στο καλεντάρι του πρωταθλήματος, αυτή της Ταϊλανδης, όπου πήρε τη 6η θέση.

Ο αναβάτης της Pramac εξήρε την υποστήριξη που έχει η ομάδα του από το εργοστάσιο της Ιταλίας λέγοντας «…η συνεργασία μας με αυτούς είναι πολύ καλή και ενδιαφέρονται για την αίσθηση που έχουμε σχετικά με την μοτοσυκλέτα.

 «Έκανα 84 γύρους την πρώτη ημέρα δοκιμών στο Buriram και είμαι σίγουρος ότι εξετάζουν τα δεδομένα από την λειτουργία των ελαστικών και άλλων πραγμάτων. Είναι πολύ ωραίο να έχεις αυτού του είδους την υποστήριξη από το εργοστάσιο και να νιώθεις ότι σε εμπιστεύονται

Ο Αυστραλός είναι επίσης ευχαριστημένος και από την συνεργασία του με την Pramac, αναφέροντας, «…θεωρώ ότι τα σχόλια μου γίνονται αντιληπτά και έτσι έχουμε την δυνατότητα να αλλάξουμε γρήγορα την μοτοσυκλέτα μαζί με τον επικεφαλής της ομάδας μου. Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος από την απόδοση της μοτοσυκλέτας, την δική μου και της ομάδας.»

Η πολύ καλή απόδοση που είχε ο Miller στα δύο τεστ του MotoGP του επιτρέπουν να είναι αισιόδοξος για το νέο πρωτάθλημα, λέγοντας ότι φέτος νιώθει πιο άνετα και έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν νομίζω να έχω νιώσει ποτέ τόσο άνετα. Tο να είμαι ικανός να κάνω τα πράγματα που κάνω φέτος με κάνει χαρούμενο και έχω να νιώσω τόση αυτοπεποίθηση από τότε που έτρεχα στη Moto3.»

«Είμαι πολύ χαρούμενος αυτή τη στιγμή και κάθε φορά που ανεβαίνω στην μοτοσυκλέτα νιώθω όλο και πιο άνετα. Μπορώ να καταλάβω την φθορά των ελαστικών» καταλήγει ο Αυστραλός, που περιμένει να εκκινήσει την πιο ελπιδοφόρα σεζόν του στην μεγάλη κατηγορία του MotoGP.