Tokyo Motor Show 2017 – Ο ‘μπόμπος’ και το ‘παπί’ της Honda επιστρέφουν!

Σε 14 ημέρες από σήμερα και για περίπου μία εβδομάδα, το Ιαπωνικό Σαλόνι θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό. Ένα σαλόνι όπου οι ντόπιες εταιρείες βάζουν τα δυνατά τους ώστε να μας εντυπωσιάσουν και το 2017 δεν αναμένεται να αποτελέσει εξαίρεση. Η Honda μάλιστα ετοιμάζει την επιστροφή δύο θρυλικών της δίτροχων, καθώς στο Tokyo Motor Show θα υπάρχει ο ‘μπόμπος’ και το ‘παπί’, ανανεωμένα φυσικά!

Πέρα από το πολύ ενδιαφέρον Honda Riding Assist-e που θα παρουσιάσει η Ιαπωνική φίρμα (θυμηθείτε το εδώ), στο Tokyo Motor Show θα δούμε όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία νέα ‘παπιά’, τα οποία θα έχουν στο πλευρό τους το concept Monkey Z125.

Παρά το γεγονός ότι ο νέος ‘μπόμπος’ δεν θα περάσει τη γραμμή παραγωγής για το 2018, τα τρία ολοκαίνουργια ‘παπιά’ της Honda αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των χιλιάδων επισκεπτών. Με κυβισμούς στα 50cc και τα 110cc, θα υπάρχουν συνολικά τρεις εκδόσεις.

Τα δίτροχα που θα φέρουν το θρυλικό όνομα ‘Super Cub’ θα διατίθενται σε δύο εκδόσεις των 50 και 110cc, την ώρα που το τρίτο ‘παπί’ της παρέας θα είναι κάπως πιο… ατίθασο, καθώς η όψη του μοιάζει αρκετά πιο περιπετειώδης.

Tokyo Motor Show 2017 - Ο 'μπόμπος' και το 'παπί' της Honda επιστρέφουν - Honda Super Cub 50 2018
Το ‘στρογγυλοφάναρο παπί’, το Honda Super Cub επιστρέφει

Τα Super Cub θα φέρουν το στρογγυλό εμπρός φωτιστικό σώμα των προγόνων τους, μόνο που αυτή τη φορά αυτό θα είναι τεχνολογίας LED. Μένοντας πιστά στην παράδοση, τα δύο ‘παπιά’ θα έχουν χρωμιομένες πίσω αναρτήσεις, πίσω φλας, σχάρα και εξάτμιση, ενώ ο κινητήρας θα είναι μονοκύλινδρος, αερόψυκτος και η τροφοδοσία του θα γίνεται με ψεκασμό.

Το τρίτο Cub της ‘παρέας’ θα ονομάζεται Cross Cub και θα είναι ο ‘επαναστάτης’ ανάμεσα στη συμμορία των τριών. Αρκετά πιο στενό, με κάγκελο γύρω από το στρογγυλό φανάρι του και το μαύρο ματ χρώμα να κυριαρχεί πάνω του, αυτό το ‘παπί’ θα είναι διαφορετικό από τα άλλα.

Οι εκπλήξεις από τη Honda πάντως δεν τελειώνουν εδώ, καθώς στο ίδιο Σαλόνι η εταιρεία θα έχει ακόμη δύο Super Cub concepts, το επετειακό των 110 εκατομμυρίων πωλήσεων και το Super Cub 125. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προαναφερθέντα μοντέλα κατασκευάζονται στην Ιαπωνία, σε μια προσπάθεια της Honda να προσδώσει ακόμη περισσότερο κύρος στο δίκυκλο που την ανέδειξε.

Tokyo Motor Show 2017 - Ο 'μπόμπος' και το 'παπί' της Honda επιστρέφουν - Honda Cross Cub 110 2018
Το ‘περιπετειώδες’ Honda Cross Cub 110 καταφέρνει με μερικές, μικρές αλλαγές, να αλλάξει χαρακτήρα

Τι μένει λοιπόν; Να περάσουν οι μέρες και να δούμε το πρώτο φωτογραφικό υλικό από το πολυαναμενόμενο Tokyo Motor Show!

Μείνετε συντονισμένοι!