Danilo Petrucci στο Rally Dakar

Ο Danilo Petrucci πήρε μια απόφαση αρκετά τολμηρή. Από το MotoGP θα βρεθεί να αγωνίζεται στο Rally Dakar.

Ένας εντελώς διαφορετικός αγώνας από ότι είχε συνηθίσει ο Petrucci. Από τις πίστες ταχύτητας στους αμμόλοφους και τις δύσκολες συνθήκες του Dakar.  Ο Ιταλός θα αγωνιστεί με τα χρώματα της ΚΤΜ. Έχει κάνει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και ελπίζει στην βοήθεια των άλλων αναβατών σε αυτή την δύσκολη αποστολή.

Ο 31χρονος Ιταλός δήλωσε ότι ένα όνειρο του γίνεται πραγματικότητα. Η συμμετοχή του στο Rally Dakar ήταν κάτι που ήθελε από μικρό παιδί.

Αν δεν κάνω λάθος είναι ο πρώτος αναβάτης του MotoGP που αγωνίζεται στο Dakar και μάλιστα σε διάστημα ενός μηνός. Ο Petrucci δεν πρόλαβε να ξεκουραστεί αφού πριν ένα μήνα έτρεχε στο MotoGP και τώρα είναι έτοιμος να λάβει μέρος στο πιο σκληρό ράλι στον κόσμο.

Είναι βέβαιο ότι θα έχει τα βλέμματα στραμμένα πάνω του αφού πολλοί φίλοι του MotoGP θα θέλουν να δουν πως τα πηγαίνει και εκτός ασφάλτου.

Το να ανεβεί στο βάθρο είναι εντελώς απίθανο αλλά όπως είπε και ο ίδιος η προσπάθεια του είναι να τερματίσει.  Άλλωστε ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και έχει να αντιμετωπίσει τους «υπεράνθρωπους» του Dakar.

Καλή επιτυχία λοιπόν στον Danilo Petrucci που πραγματοποιεί ακόμη ένα όνειρο του.