Η πρώτη καθαρή φωτογραφία της Ducati V4 Superbike! (+video)

Διέρρευσε πριν λίγες ώρες στο διαδίκτυο και από ότι φαίνεται, αυτή είναι η όψη του ολοκαίνουργιου ‘όπλου’ της Ducati. Μια φωτογραφία που δείχνει ότι η πιο πολυαναμενόμενη Superbike των τελευταίων ετών είναι καθ’ όλα έτοιμη, βαμμένη μάλιστα στο κατακόκκινο χρώμα που ξεχωρίζει τις Ducati από τις μοτοσυκλέτες άλλων εταιριών.

Η φωτογραφία αυτή ίσως τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια των δοκιμών της νέας V4 Superbike της Μπολονέζικης εταιρείας, ενώ πίσω της βρίσκεται ένας από τους αναβάτες εξέλιξης της Ιταλικής φίρμας. Η μοτοσυκλέτα δείχνει ότι βρίσκεται σε τελικό στάδιο, ενώ από τα fairing, το καπάκι του κινητήρα, τις εξατμίσεις αλλά και το πλαίσιο, μπορούμε να αντιληφθούμε ότι κάτω από το κόκκινο ‘κοστούμι’ βρίσκεται ο περίφημος (και πολυαναμενόμενος) V4 κινητήρας των Ιταλών.

Εκτός των προαναφερθέντων, με αρκετή προσπάθεια διακρίνονται και τα μικροσκοπικά γράμματα στο δεξί fairing της μοτοσυκλέτας, τα οποία αναγράφουν ‘Panigale V4 S’. Αυτό δεν είναι σίγουρο αν θα είναι και το τελικό όνομα της μοτοσυκλέτας, καθώς ακόμη και η τελική μορφή της νέας Superbike των Ιταλών ίσως διαφέρει λίγο στα τελικά της αποκαλυπτήρια που θα γίνουν στην EICMA τον Νοέμβριο.

Ducati Panigale V4 S Superbike
Η Ducati Panigale V4 S Superbike βρίσκεται συνεχώς σε δοκιμές

Η Ducati δανείστηκε πολλά στοιχεία από την εμφάνιση της Panigale 1299, η οποία είναι ομολογουμένως μια πολύ όμορφη μοτοσυκλέτα. Οι ‘γραμμές’ της νέας Superbike θυμίζουν αρκετά την V2 των Ιταλών, όμως το εμπρός μέρος δεν είναι πλέον τόσο ‘γλυκό’ όσο της 1299. Σίγουρα όμως είναι πιο επιβλητικό, με τις διπλές εισαγωγές του ram-air να είναι σημαντικά μεγαλύτερες σε αυτή την περίπτωση.

Επίσης, είναι σίγουρο πια ότι η νέα V4 θα χρησιμοποιεί το σήμα κατατεθέν της εταιρίας με το μονόμπρατσο ψαλίδι, ενώ οι τροχοί αλλά και τα φρένα δείχνουν να προέρχονται αυτούσια από την Panigale 1299 S. Τουλάχιστον, σε αυτή τη μορφή.

Η αρχή των αποκαλυπτηρίων θα πραγματοποιηθεί αυτή την Πέμπτη στο Misano, με την Ducati να παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό το νέο της V4 κινητήρα – και μάλιστα, επί Ιταλικού εδάφους. Στη συνέχεια θα πρέπει να περιμένουμε τα τελικά αποκαλυπτήρια της μοτοσυκλέτας, ενώ θα περιμένουμε με ανυπομονησία μήπως και κάποια φωτογραφία (ή και video) βρει το δρόμο της ελευθερίας και πέσει στα χέρια μας.

Δείτε το video!