Παρουσίαση MotoGP – Η Aprilia ολοκληρώνει τις παρουσιάσεις των ‘εργοστασιακών’

Το εργοστάσιο του Noale γίνεται το τελευταίο που παρουσιάζει την φετινή του μοτοσυκλέτα, με την Aprilia του Gresini να αποκαλύπτει τα νέα χρώματα της RS-GP στην γενέτειρά της. Την Ιταλία.

Οι νέοι χρωματισμοί της μοτοσυκλέτας υποδηλώνουν και την καταγωγή της, καθώς τα fairing της νέας Aprilia είναι βαμμένα σε κόκκινο, πράσινο και λευκό τόνο. Έτσι, μετά από κάποια χρόνια χρήσης του κόκκινου και ασημί, οι Ιταλοί επιστρέφουν σε πιο ‘παραδοσιακούς’ χρωματισμούς.

Η νέα Aprilia RS-GP 2017

Εκτός από τα νέα χρώματα της ομάδας, νέο είναι και το line-up. Οι Alvaro Bautista και Stefan Bradl αποτελούν παρελθόν, με τους Aleix Espargaro και Sam Lowes να παίρνουν τις θέσεις τους στη νέα μοτοσυκλέτα.

Η εμπρός όψη των μοτοσυκλετών των Lowes-Espargaro

Η RS-GP πάντως, εκτός από τις χρωματικές αλλαγές δεν είχε και κάτι άλλο να επιδείξει, εκτός φυσικά από την απουσία των περίφημων πτερυγίων. Όπως και στην περίπτωση των υπόλοιπων εργοστασιακών ομάδων, οι Ιταλοί αναμένεται να παρουσιαστούν με άλλο αεροδυναμικό σχεδιασμό στον εναρκτήριο Γύρο του Κατάρ.

#41 Aleix Espargaro – Aprilia Gresini Team

Οι δοκιμές ενός νέου, διαφοροποιημένου fairing ξεκίνησαν ήδη από το Phillip Island, με τον Espargaro να το δοκιμάζει για λίγο. Η ομάδα όμως, όπως ανακοίνωσε, μάλλον δεν θα το χρησιμοποιήσει εκ νέου, ενώ πιθανότητα θα στραφεί σε άλλες λύσεις.

#22 Sam Lowes – Aprilia Gresini Team

Ενόψει των ερχόμενων δοκιμών στο Κατάρ στις 10-12 Μαρτίου, οι δύο νέοι αναβάτες της ομάδες δείχνουν έτοιμοι να αναλάβουν τη νέα πρόκληση στην καριέρα τους.

Αφήστε μια απάντηση