MotoGP – Τραυματισμός στο δάκτυλο για τον Crutchlow από… μαχαίρι!

O Cal Crutchlow τραυματίστηκε στο δείκτη του αριστερού του χεριού και χειρουργήθηκε, καθώς διαγνώστηκε με κομμένο τένοντα. Ο Βρετανός αναβάτης έκοψε με μαχαίρι το δάκτυλό του, στην προπονητική βάση του στην Ιταλία.

Μετά την ανακοίνωση από τη Yamaha όπου αναφέρεται ότι ο Valentino Rossi θα χάσει το εντός έδρας GP του στο Misano, ήρθε η ανακοίνωση της LCR Honda. Η ομάδα του Lucio Cecchinello κάνει λόγο για τραυματισμό στο δάχτυλο του μοναδικού εκπροσώπου της στο MotoGP, με τον Cal Crutchlow να κόβει σε ατύχημα το δάκτυλό του με μαχαίρι την Κυριακή.

Ο Βρετανός τώρα ελπίζει ότι θα είναι έτοιμος για το Ιταλικό Grand Prix που ξεκινά επίσημα αυτή την Πέμπτη με τη συνέντευξη τύπου στο Misano, ενώ όπως αναφέρει ο ίδιος, χειρουργήθηκε ώστε να ενώσει τον κομμένο του τένοντα. Η επέμβαση έγινε στο νοσοκομείο της Pistoia τη Δευτέρα το πρωί, ενώ στη συνέχεια ο αναβάτης μεταφέρθηκε στα κεντρικά της Clinica Mobile (στην Parma) για περαιτέρω αξιολόγηση από τους Dr. Michele Zasa και Dr. Luca Guardoli.

«Δυστυχώς, έκοψα το δάκτυλό μου με ένα μαχαίρι εχθές (την Κυριακή) και έκοψα τον τένοντα στο δείκτη του αριστερού μου χεριού,» εξήγησε ο Crutchlow, χωρίς να προχωρήσει σε λεπτομέρειες για το πως συνέβη το ατύχημα. «Κοιμήθηκα έτσι, όμως, καθώς η αιμορραγία συνεχίστηκε σήμερα το πρωί (την Δευτέρα), πήγα στα επείγοντα του νοσοκομείου Pistoia, όπου εξετάσθηκα από τον Dr. Riccardo Simonti. Ο ίδιος ανακάλυψε ότι ο τένοντάς μου ήταν κομμένος.

«Στη συνέχεια είχα επέμβαση στο δάκτυλό μου για την επανένωση του τένοντά μου και έπειτα το ράψαμε. Με φρόντισαν πολύ καλά στο νοσοκομείο, έκαναν καλή δουλειά. Έκτοτε επισκέφθηκα ένα ειδικό στις παλάμες στην Parma, ο οποίος μου έφτιαξε έναν νάρθηκα για το δάκτυλό μου, ώστε να μου δώσει κάθε ευκαιρία να οδηγήσω όδο καλύτερα μπορώ αυτό το Σαββατοκύριακο στο GP του San Marino.