Honda CBR 600RR 2018 – Μια εικόνα επιβεβαιώνει τις φήμες!

Δεν έχουν περάσει ούτε δύο εβδομάδες από όταν γράφαμε εδώ στο BikersTime.com το κείμενο σχετικά με τα νέα σχέδια της Honda CBR 600RR και ήδη κυκλοφόρησε φωτογραφικό υλικό στο διαδίκτυο. Φαίνεται λοιπόν ότι οι φήμες δεν είναι απλά ‘φήμες’ και οι Ιάπωνες ετοιμάζουν πυρετωδώς τη νέα τους supersport!

Η πρώτη εικόνα της νέας μοτοσυκλέτας έκανε την εμφάνισή της – που αλλού; – στην Ιαπωνία και το περιοδικό Young Machine, το οποίο ισχυρίζεται φαίνεται ότι έχει εσωτερικές πληροφορίες σχετικά με τη νέα CBR 600RR. Στη φωτογραφία βλέπουμε το εξώφυλλο του περιοδικού, όπου μια υποτιθέμενη νέα supersport ποζάρει δίπλα σε μια RC213V-S.

Οι Ιάπωνες συναδέλφοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια δική τους εικόνα σχετικά με τη νέα CBR 600RR, δείχνοντάς μας πως ίσως η νέα μοτοσυκλέτα είναι επηρεασμένη και από την MotoGP replica της Big ‘H’.

Παρ’ όλες όμως τις ομοιότητες με την RC213V-S, το σχέδιο των δημοσιογράφων του Young Machine δείχνει και αρκετά κοντά στα επίσημα σχέδια που είδαμε από την Honda λίγες ημέρες πριν. Εισαγωγή ram-air χαμηλά στο ‘μούτρο’ της μοτοσυκλέτας, εξάτμιση κάτω από την ουρά… Όλα δείχνουν στην θέση τους.

Όπως βλέπουμε στην εικόνα που ετοίμασαν οι Ιάπωνες, η δική τους εκδοχή συμβαδίζει με τα σχέδια που είδαμε από τη Honda

Αν θα μοιάζει έτσι τελικά η νέα μοτοσυκλέτα της Honda; Δεν το γνωρίζουμε. Εμάς πάντως μας άρεσε η ιδέα και σίγουρα μας εξάπτει την περιέργεια για το τελικό αποτέλεσμα. Ελπίζουμε να έχουμε νεότερα για τη νέα CBR 600RR, πιο επίσημα και πιο… σύντομα.