Video – Τι ετοιμάζει η Yamaha;

Το Tokyo Motor Show πλησιάζει και η Yamaha δείχνει πως έχει ετοιμάσει αρκετές εκπλήξεις με μπόλικη τεχνολογία για το κοινό.

Η εταιρεία δημοσίευσε ένα video στο οποίο αν και δεν δείχνει κάτι το ουσιαστικό, μας ανακοινώνει ότι σύντομα θα Οδηγήσουμε Την Επανάσταση (Ride the Revolution). Τι μπορεί όμως να σημαίνει αυτό;

Είναι αλήθεια ότι η Yamaha μπορεί να φέρει την επανάσταση με περισσότερο από ένα οχήματα από αυτά που πρόκειται να μας δείξει στο Tokyo Motor Show του 2017. Και αυτό γιατί η εταιρία ετοιμάζει τόσο το MOTOROiD, όσο και το MWC-4.

Τα παραπάνω όμως είναι δύο concept, όχι δύο μοντέλα τα οποία θα δουν σύντομα το πράσινο φως της παραγωγής. Τι μπορεί να είναι τόσο επαναστατικό όμως που θα μπορεί να βγει και στην παραγωγή; Μα φυσικά το τρίτροχο MWT-09.

Το MWT-09 είναι ένα project το οποίο η Yamaha παρουσίασε πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια στον ίδιο τόπο, στο Tokyo Motor Show του 2015. Έπειτα ήρθε η κατάθεση των σχεδίων ευρεσιτεχνίας που σας παρουσιάσαμε στον ιστότοπό μας, με την Yamaha να ‘δείχνει’ ότι το τρίτροχό της έχει μπει στην τελική ευθεία για την παραγωγή.

Από ότι φαίνεται λοιπόν, έπειτα από δύο χρόνια, ήρθε η ώρα να οδηγήσουμε το μέλλον!

Δείτε το video!