2ος Παγκύπριος Αγώνας Motocross – Ποταμιά – Δελτίο Τύπου

Μετά την πολύ δυνατή αρχή του Παγκύπριου Motocross στην πίστα της Λίμνης σχεδόν ένα μήνα πριν, ήρθε η ώρα για τον Όμιλο Μοτοσυκλετιστών Λευκωσίας να αναλάβει τη διεξαγωγή για τον 2ο αγώνα της χρονιάς. Η πίστα MX-Pro στην Ποταμιά θα φιλοξενήσει τους αναβάτες και εμείς ευχόμαστε να δούμε για άλλη μια φορά έντονη δράση και θέαμα από τους αγωνιζόμενους.

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου:


Ο Όμιλος Μοτοσυκλετιστών Λευκωσίας διοργανώνει τον 2ον αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Motocross 2017-2018, υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας στην επαρχία Λευκωσίας, στην πίστα MX-Pro στην Ποταμιά, στις 22 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 π.μ.

Με το πέρας του πρώτου αγώνα να σηματοδοτεί ένα συναρπαστικό και για φέτος πρωτάθλημα οι αναβάτες όλων των κατηγοριών αναμένεται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό με στόχο μια πετυχημένη χρονιά και διεκδίκηση βαθμών για τους φετινούς τίτλους.

Η φετινή χρονιά σηματοδοτείται ως η 5η χρονιά στην οποία διεξάγονται αγώνες πρωταθλήματος στη Λευκωσία, στην εγκεκριμένη από την ΚΟΜ πίστα MX-PRO στην Ποταμιά.

Η πίστα είναι εύκολα προσβάσιμη με μεγάλους χώρους στάθμευσης. Διαθέτει στεγασμένη κερκίδα διαμορφωμένη έτσι ώστε η θέαση να καλύπτει όλη τη διαδρομή  καθώς και καφετερία με ποτά και φαγητά. Η πίστα MX-PRO παρέχει όλες τις ανέσεις για να μπορούν οι θεατές να απολαμβάνουν τους αγώνες και η διεύθυνση φροντίζει να τη βελτιώνει συνεχώς για να φιλοξενεί περισσότερους φίλαθλους.

Για ακόμα μία φορά ο Όμιλος Μοτοσυκλετιστών Λευκωσίας  μαζί με τη διεύθυνση της πίστας MX-PRO της Ποταμιάς, δείχνουν την ευαισθησία τους σε άτομα που πάσχουν από λευχαιμία και άλλα αιματολογικά προβλήματα, στηρίζοντας τον Παγκύπριο Αντιλευχαιμικό Σύνδεσμο ΖΩΗ στο φιλανθρωπικό του έργο με το να τον φιλοξενήσει στο χώρο της πίστας. Οι εθελοντές θα διαθέτουν τον ετήσιο λαχνό του συνδέσμου και φυλακτά  προς πώληση για την οικονομική ενίσχυση των ασθενών.

Τα μέλη του Ομίλου Μοτοσυκλετιστών Λευκωσίας και η οργανωτική επιτροπή της πίστας θα φροντίσουν έτσι ώστε οι θεατές να απολαύσουν ακόμα ένα αγώνα!

Οι κατηγορίες που λαμβάνουν μέρος σύμφωνα με τη προκήρυξη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας είναι οι MX1, MX2, MX3, MX3OVER, MX4, MX85, MX65 και MXVET.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες!


Το BikersTime.com θα παρακολουθήσει για πρώτη φορά ολόκληρο το φετινό Κυπριακό πρωτάθλημα motocross, ενώ στην ιστοσελίδα μας θα μπορείτε να ενημερώνεστε για την κατάταξη του εκάστοτε αγώνα αλλά και την βαθμολογική κατάταξη όλων των κατηγοριών.