Kawasaki και Oficina MRS δημιουργούν την εντυπωσιακή Z650 MRS Flat-Track

Η Γαλλική εταιρεία χειροποίητων κατασκευών Oficina MRS ένωσε τις δυνάμεις της με την Kawasaki, δημιουργώντας μια εκπληκτική flat-track μοτοσυκλέτα. Η βάση της Γαλλικής δημιουργίας προέρχεται από την ολοκαίνουργια Kawasaki Z650, η οποία τροποποιήθηκε κατάλληλα ώστε να γίνει… αγνώριστη!

Όταν η Kawasaki σκεφτόταν την κατασκευή της Z650, σίγουρα δεν είχε αυτό το αποτέλεσμα στο μυαλό της. Ίσως όμως είχε τη δημιουργία ενός καλού ‘καμβά’, πάνω στον οποίο θα μπορούν να δημιουργούν οι εταιρείες χειροποίητων κατασκευών αλλά και οι ιδιώτες που θα την αγοράσουν.

Στα χέρια των ανθρώπων της Oficina MRS όμως, οι προσδοκίες ξεπεράσθηκαν. Οι Γάλλοι αποφάσισαν να δουλέψουν πάνω στην Z650, έχοντας στο νου τους τις αγωνιστικές flat-track μοτοσυκλέτες που έγιναν δημοφιλείς από τα Αμερικάνικα πρωταθλήματα.

Kawasaki Z650 MRS flat-track
Πραγματικά, από όπου και αν την κοιτάξεις, είναι υπέροχη

Και κατάφεραν να αλλάξουν τόσο την αρχική μοτοσυκλέτα της Ιαπωνικής φίρμας, που η δικύλινδρη naked της Kawasaki μετατράπηκε σε ένα ‘όπλο’ πλαγιολίσθησης. Οι αλλαγές είναι πολλές – και πως να μην είναι άλλωστε, καθώς μιλάμε ότι η μοτοσυκλέτα άλλαξε κατηγορία. Και δεν άλλαξε σε οποιαδήποτε κατηγορία, αλλά σε μια εντελώς διαφορετική από αυτή για την οποία σχεδιάστηκε.

Όλα τα πλαστικά μέρη που έφερε η μοτοσυκλέτα εκ κατασκευής πήγαν… περίπατο, ενώ τη θέση τους έχουν πάρει ένα number plate για το εμπρός μέρος και μια μονοκόμματη κατασκευή που περιλαμβάνει το τεπόζιτο, τα πλαϊνά number plates και την μικροσκοπική ουρά.

Στα υπόλοιπα, νέα είναι η σέλα, το εμπρός USD πηρούνι (η Z650 έχει συμβατικό), οι ακτινωτοί τροχοί, τα φρένα και φυσικά οι εξατμίσεις που καταλήγουν σε δύο πανέμορφα τελικά. Η τελική ‘πινελιά’ της πανέμορφης μοτοσυκλέτας είναι η χρωματική επιλογή, με το μαύριο, το πράσινο και το λευκό να ‘δένουν’ αρμονικά για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Ένα αποτέλεσμα που κέρδισε ήδη μια θέση στο περίφημο Studio Harcourt του Παρισιού. Το ντεμπούτο της Kawasaki Z650 MRS θα γίνει στην εκδήλωση Chantilly Art & Elegance Richard Mille στο Κάστρο Chantilly της Γαλλίας, στις 10 Σεπτεμβρίου.

Kawasaki Z650 MRS flat-track
Ποιός δεν θα ήθελε μια τέτοια δημιουργία στο γκαράζ του;