Video – Ο 4χρονος Jaydin Smart είναι ίσως το επόμενο μεγάλο αστέρι του motocross

Ο Jaydin Smart δεν είναι ένα συνηθισμένο παιδί. Είναι μόλις 4 ετών και αυτά που κάνει πάνω στην μικροσκοπική, motocross μοτοσυκλέτα του είναι απίθανα, τον βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι αμέσως ότι η ταχύτητα είναι στο αίμα του.

Όλα δείχνουν ότι ο ‘μικρός’ – που συχνά κατατροπώνει μεγαλύτερους σε ηλικία αντιπάλους – έχει όλα τα εφόδια για να αγωνιστεί μια ημέρα επαγγελματικά στο αγαπημένο του άθλημα.

Φυσικά, το γεγονός ότι μεγαλώνει σε μια πατρίδα που το motocross είναι ένα πολύ δημοφιλές άθλημα (Η.Π.Α.) είναι σημαντικό, το σημαντικότερο όμως είναι ότι ο 4χρονος Jaydin έχει λάβει το ερέθισμα της μοτοσυκλέτας και του αγωνίσματος από την ίδια του την οικογένεια.

Οι γονείς του – Jocelyn και Patrick – είναι λάτρεις του motocross και οι Smart προπονούνται μαζί στην ιδιόκτητη πίστα τους στην Καλιφόρνια. Ως που μπορεί λοιπόν να φτάσει ο ‘μικρός’ Jaydin; Αυτό παραμένει άγνωστο, όμως είναι σχεδόν βέβαιο πως θα ακούσουμε το όνομα ‘Smart’ τα επόμενα χρόνια να οδηγεί στις σπουδαιότερες πίστες των Η.ΠΑ., όντας ένα από τα επόμενα αστέρια του χώρου.

Απολαύστε το video!