Video – Όταν ο κινητήρας μιας Kawasaki H2 σπάει κάτω από τα πόδια σου με 300 χαω!

Όταν είσαι κάτοχος μιας Kawasaki H2, θεωρείσαι ένας τυχερός άνθρωπος. Όταν μάλιστα έχεις την ευκαιρία να τη βελτιώσεις ώστε να φθάνει ταχύτητες που ζηλεύουν ακόμη και μοτοσυκλέτες του MotoGP, τότε είναι σίγουρο ότι όλο και κάποιο ‘κακό’ μάτι θα σε ακολουθεί. Φυσικά, όταν βελτιώνεις έναν κινητήρα 200+ ίππων, τότε ξέρεις ήδη ότι παίζεις με τη φωτιά…

Αυτό έχει κάνει και ο πρωταγωνιστής του video, ο οποίος βιντεοσκοπεί την προσπάθειά του, φθάνοντας αρχικά τα 230+ μίλια την ώρα (πάνω από 370 χιλιόμετρα την ώρα). Ως εκεί όλα καλά, στην δεύτερη προσπάθειά του όμως και αφού φτάνει τα 188 μίλια την ώρα (300 χιλιόμετρα), ο κινητήρας αλλάζει θόρυβο, οι στροφές πέφτουν και η μοτοσυκλέτα συνεχίζει την πορεία της… άψυχη, καθώς ο κινητήρας ‘παρέδωσε πνεύμα’.

Ο αναβάτης διατηρεί τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και καταφέρνει να την ακινητοποιήσει, ευτυχώς χωρίς παρατράγουδα. Στο τέλος μάλιστα μας δείχνει και την τρύπα που δημιουργήθηκε στο μπλοκ των κυλίνδρων, ενώ αφήνει και μια υπόσχεση. Θα επιστρέψει του χρόνου με την αγαπημένη του H2!

Δείτε το video!