Στο λευκό του πάγου η Ducati XDiavel S για το 2018

Όταν η Ducati αποφάσισε να λανσάρει στην αγορά την XDiavel για το 2016, το έκανε βάφοντας τη μοτοσυκλέτα της ολόμαυρη. Οι Ιταλοί θεωρούσαν ότι εκείνο το χρώμα ταίριαζε καλύτερα με τον χαρακτήρα της, όμως για το 2018 αναθεώρησαν παίρνοντας τον αντίθετο δρόμο. Η νέα XDiavel S λοιπόν θα είναι ‘ντυμένη’ στα λευκά, και όχι οποιαδήποτε λευκά, αλλά αυτά του πάγου!

Η ίδια η εταιρία του Borgo Panigale έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφικό υλικό με το νέο χρωματισμό της μοτοσυκλέτας της, ενώ το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να την δει από κοντά αυτή την εβδομάδα στο Faaker See Rally που θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία.

Πέρα από τη νέα χρωματική επιλογή, οι Ιταλοί προχώρησαν σε μικρές αναβαθμίσεις που θα βελτιώσουν το σύνολο. Πιο συγκεκριμένα, η Ducati έδωσε περισσότερη βαρύτητα στις αναρτήσεις της XDiavel S, έχοντας ως κύριο στόχο την άνεση του αναβάτη αλλά και του συνεπιβάτη.

Όσο αφορά τον κινητήρα της μοτοσυκλέτας δεν θα δούμε κάποια αλλαγή, με τον V2 Testastretta κινητήρα των 1262cc να παραμένει απαράλλαχτος και σε κοινή θέα. Μάλιστα, αυτός ο κινητήρας πιθανολογείται ότι θα τοποθετηθεί και στην νέα Multistrada του 2018, όπως είχατε ενημερωθεί μέσα από σχετικό άρθρο μας πριν δύο μήνες.

Με αυτές τις μικρές αλλαγές και έπειτα από μεγάλη έρευνα που πραγματοποίησε η Ducati για το τι αρέσει και τι όχι στην Αμερικάνικη αγορά (στην οποία και στοχεύει), η νέα XDiavel έρχεται για άλλη μια χρονιά να επιβεβαιώσει τη φήμη της ως μια πολύ όμορφη και δυναμική cruiser, με εξαιρετικές δυνατότητες και κράτημα.

Πως σας φαίνεται στα λευκά;

Ducati XDiavel S 2018
Η νέα Ducati XDiavel S στα λευκά του πάγου