MotoGP – Άρχισε ήδη τις φυσιοθεραπείες στο πόδι ο Valentino Rossi

O Valentino Rossi φαίνεται ότι θέλει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στην ενεργό δράση και για αυτό το λόγο έχει ήδη αρχίσει τις φυσιοθεραπείες στο άσχημα τραυματισμένο του πόδι. 

Η Movistar Yamaha έχει ήδη εκδώσει ανακοίνωση όπου αναφέρει την απουσία του Ιταλού πολυπρωταθλητή από τον εντός έδρας αγώνα του στο Misano αυτό το τριήμερο. Το πιθανότερο είναι να δούμε μια τέτοια ανακοίνωση να βγαίνει και για τον επόμενο αγώνα που θα διεξαχθεί στην Aragon, ενώ δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν θα δούμε τον Rossi να οδηγεί στην Ιαπωνία στα μέσα Οκτωβρίου.

Όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία αποκατάστασης του 38χρονου αναβάτη, ο οποίος όμως δεν φαίνεται να τα παρατάει εύκολα. Ο ίδιος, λίγο πριν το GP του San Marino που διεξάγεται πολύ κοντά στη γενέτειρά του, Tavullia, δήλωσε αισιόδοξος για την αποκατάσταση των τραυματισμών του.

«Πραγματικά ανυπομονούσα για το Γύρο του Misano, επειδή το να οδηγείς μπροστά στους φιλάθλους σου είναι πάντα πολύ ξεχωριστό, όμως πρέπει να συμπεριφερθώ στον τραυματισμό με φροντίδα,» ξεκίνησε να λέει ο Rossi και συνέχισε αναφέροντας: «Ευτυχώς είμαι καλά, δεν είμαι πολύ άσχημα και ήδη κατάφερα να ξεκινήσω κάποια ελαφριά φυσιοθεραπεία.

«Ο χρόνος αποκατάστασης δεν είναι μικρός, όμως θα κάνω ότι ότι μπορώ για να επιστρέψω στην πίστα το συντομότερο δυνατό. Ξέρω ότι η ομάδα με στηρίζει κατά τη διάρκεια τη διαδικασίας αποκατάστασης. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους για την αγάπη που μου δείξατε αυτές τις ημέρες. Θα σας δω σύντομα!»

Οι διοργανωτές του αγώνα και το επίσημο fanclub του Rossi ψάχνουν τρόπους ώστε να παρευρεθεί ο Ιταλός στην πίστα μία από τις ημέρες της διεξαγωγής του Grand Prix, την ώρα που η Yamaha έχει ήδη ανακοινώσει ότι το box του αναβάτη της θα ‘στηθεί’ κανονικά, με τις μοτοσυκλέτες με τα νούμερα 46 να βρίσκονται κανονικά στην πίστα (η οποία πρόσφατα άλλαξε εμφάνιση από τον Aldo Drudi).