Εκλάπη η Wankel CR700p του Crighton!

Τη θυμάστε; Η CR700p του Crighton με τον περιστροφικό κινητήρα (wankel) παρουσίασθηκε στο site μας περίπου δύο μήνες πριν, σηματοδοτώντας την επιστροφή των μοτοσυκλετών με τον ξεχωριστό αυτό τύπο κινητήρα. Τώρα, το δεύτερο πρωτότυπο του Crighton εκλάπη μέσα από το εργαστήριό του, μαζί με άλλα σημαντικά αντικείμενα αξίας.

Η Crighton CR700p δεν είναι μια οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα. Είναι μια ξεχωριστή δίτροχη, η οποία φέρει ένα σπάνιο είδος κινητήρα υψηλής απόδοσης και εξαιρετική αναλογία κιλών ανά ίππο (μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ).

Αυτό μάλλον ήταν κάτι παραπάνω από γνωστό και στους κλέφτες της υπόθεσης, οι οποίοι εισέβαλλαν στο εργαστήριο του Crighton κλέβοντας το δεύτερο πρωτότυπο του μοντέλου, καθώς και τα εργαλεία του δημιουργού της αλλά και το λάπτοπ του.

Το τελευταίο μάλιστα περιείχε σημαντικές πληροφορίες για τη νέα μοτοσυκλέτα, αλλά και αρκετή από την έρευνα που είχε κάνει ο Crighton για να φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα.

Η δεύτερη αυτή μοτοσυκλέτα αποτελούσε το επόμενο βήμα πριν την δημιουργία των 100 τεμαχίων που ζητήθηκαν στον Crighton ώστε η CR700p να περάσει επίσημα στην παραγωγή.

Ο ίδιος ο δημιουργός της μοτοσυκλέτας πάντως τόνισε στο MCN ότι η απώλεια της προσωπικής του ιδιοκτησίας είναι σοβαρή, όμως εστιάζει στο να φτάσει στον στόχο του, παράγοντας τα απαιτούμενα μοντέλα για την παραγωγή.