Δύο ‘μεταμορφωμένες’ Honda CX 500 από την Brick House Builds! (+video)

Οι παλαιότεροι ίσως θυμούνται τη Honda CX 500, τη μοτοσυκλέτα που πρωτοπαρουσιάσθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και παρέμεινε στην αγορά ως και τα μέσα της δεκαετίας του ’80. Οι νεότεροι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την όψη της μέσα από αυτό το κείμενο, όμως, μη βιαστείτε, η φωτογραφία στο εξώφυλλο του άρθρου ουδεμία σχέση έχει με την φυσιολογική εμφάνιση της CX!
Honda CX 500
Κάποιοι το γνωρίζουν ήδη, για τους υπόλοιπους πιστέψτε το: με αυτή την εμφάνιση ξεκίνησαν της ζωή τους οι δύο μοτοσυκλέτες!

Η Brick House Builds είναι μια εταιρία που ειδικεύεται στις μετατροπές μοτοσυκλετών σε οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς. Έχοντας αυτό στο νου, δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση που άλλαξαν σχεδόν τα πάντα ώστε να φτάσουν αυτές τις δύο CX 500 στο αποτέλεσμα που βλέπετε.

Οι δύο μοτοσυκλέτες έχουν χάσει αρκετά από τα εργοστασιακά τους εξαρτήματα, με την μία να έχει προσανατολισμό προς την κατηγορία tracker και την άλλη προς την scrambler. Μάλιστα, η κόκκινη που θα δείτε στις φωτογραφίες μιμείται το στυλ της θρυλικής τρίτροχης, Honda ATC250R, ενός οχήματος που είδαμε επίσης να πλασσάρεται στην αγορά την δεκαετία του ’80.

Ψηλό φτερό, χρυσοί τροχοί, κατακκόκινο τεπόζιτο, φτερό και μάσκα, με τη μπλε σέλα να βάζει την τελική ‘πινελιά’ στο δημιούργημα της Brick House Builds. Η δέυτερη με την κυπαρισσί/μπεζ απόχρωση στο περισσότερα μέρη της έχει τις δικές της μετατροπές, ξεχωρίζοντας παράλληλα από την άλλη έχοντας περισσότερα scrambler στοιχεία.

Honda CX 500 Scrambler Brick House Builds

Πάντως, αρέσουν ή όχι στο μάτι του θεατή, το μόνο σίγουρο είναι ότι ξεχωρίζουν ανάμεσα στις υπόλοιπες μοτοσυκλέτες και μόνο ο ογκώδης κινητήρας προδίδει την αληθινή τους ταυτότητα. Άντε, ίσως και οι τροχοί.