Ελληνική Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017 – Μέρος 2ο – Γιορτή της μοτοσυκλέτας!

Η φετινή Ελληνική Έκθεση μοτοσυκλέτας ήταν ένα γεγονός που ο κόσμος το είχε ανάγκη. Το είπαμε στο πρώτο μέρος του αφιερώματός μας, το αναφέρουμε και τώρα· ίσως ακούγεται αυτονόητο, όμως  τέτοιες εκδηλώσεις είναι η αρχή για να πάει η μοτοσυκλέτα εμπρός στην εκάστοτε χώρα.

Ο κόσμος τίμησε την όμορφη αυτή Έκθεση από την πρώτη έως και την τελευταία ημέρα, με την Κυριακή να γίνεται πραγματικά το αδιαχώρητο. Ο κόσμος ήταν τόσος πολύς που στην είσοδο σχηματιζόταν ουρά, ενώ ακόμη και μέσα στην αίθουσα του Ολυμπιακού κέντρου Ξιφασκίας στο Ελληνικό η διακίνηση των παρευρισκομένων δεν γινόταν με ιδιαίτερη άνεση.

Παρ’ όλα αυτά δεν ακούσαμε κανένα παράπονο και όλοι φάνηκαν να περνούν ευχάριστα την ώρα τους. Πάμε όμως τώρα να δούμε τι είδαμε σε κάποια από τα περίπτερα της Έκθεσης, τα οποία και βάλαμε με την αλφαβητική σειρά των εταιριών.

Το περίπτερο της Astor

Η Astor είχε την εκπρόσωπο της στην Έκθεση, με την Orcal 125cc να είναι για τους υποψήφιους αγοραστές μια vintage, μικρή και στυλάτη μοτοσυκλέτα.

Το περίπτερο της Aprilia

Η Aprilia είχε στο περίπτερό της τη μοτοσυκλέτα του Leon Haslam από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WSBK του 2015, ενώ ιδιαίτερη ήταν και η παρουσία της Tuono V4 1100.

Το περίπτερο της BMW

Πολλά από των βλέμματα των επισκεπτών τράβηξε το περίπτερο της BMW, με την R 1200GS να έχει το δικό της, πιστό κοινό. Ξεχωριστή ήταν η εμφάνιση όλης της σειράς ‘S’, ενώ πολλά σχόλια απέσπασαν οι νέες, μικρές μοτοσυκλέτες των Βαυραών αλλά και η σειρά R nineT.

Το περίπτερο της Daytona

Στο περίπτερο της Dayton συναντήσαμε μικρές μοτοσυκλέτες, με την Scrambler Ninety 125 να κλέβει την παράσταση.

Το περίπτερο της Ducati

Οι δύο εκδόσεις της Multistrada 950 και η Diavel ήταν οι μοτοσυκλέτες της Ιταλικής φίρμας που τράβηξαν τα βλέμματα, με τη Scrambler Desert Sled να δίνει μια νέα ‘νότα’ στο περίπτερο της Ducati.

Tο περίπτερο της Harley Davidson

Ένα από τα εντυπωσιακότερα περίπτερα της Έκθεσης ήταν αυτό της Harley Davidson, με το πορτοκαλί χρώμα της εταιρίας να διαχέεται πάνω στις μοτοσυκλέτες της μέσα από τον ιδιαίτερο φωτισμό.

Το περίπτερο της Honda

Το περίπτερο της Honda διέθετε πολλά scooter και ‘παπιά’, είχε όμως και την αγωνιστική μοτοσυκλέτα του φετινού Rally Dakar αλλά και την RC213V του Marc Marquez (θα την δούμε στο τελευταίο μέρος του αφιερώματος). Στα μοντέλα παραγωγής ξεχώρισε τόσο το νέο X-ADV όσο και το CRF 250 Rally, ενώ σημαντική ήταν και η προσθήκη της CB1100 EX. Απαρατήρητη φυσικά δεν πέρασε και η Africa-Twin, για την οποία υπήρχαν πολλά ‘συνοδευτικά’ ταξιδίου.

Το περίπτερο της Kawasaki

Στο περίπτερο της Kawasaki τα βλέμματα τραβούσε σαν μαγνήτης η H2R, ενώ εντυπωσιακές ήταν και οι νέες Versys και Z900. Πολύ όμορφη βρήκαμε την Vulcan.

*Θα ακολουθήσει το τρίτο και τελευταίο μέρος με το υπόλοιπο φωτογραφικό υλικό από τα υπόλοιπα περίπτερα, αλλά και το κλίμα του Σαββατοκύριακου που η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα υψηλή. Μπορείτε να δείτε το πρώτο μέρος του αφιερώματός μας εδώ.