Marquez – Δεν έχω τη μοτοσυκλέτα των ονείρων μου

Σε μια εκδήλωση που έλαβε χώρα στη Μαδρίτη, ο Marc Marquez τόνισε ότι αυτή τη στιγμή η RC213V χρήζει βελτίωσης, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει τη μοτοσυκλέτα των ονείρων του.

Ο Ισπανός αναβάτης του HRC μίλησε στη Mundo Deportivo, στα πλαίσια παρουσίασης μιας νέας σειράς ρούχων. Μετά την κουβέντα που έγινε σχετικά με το αντικείμενο της εκδήλωσης, σειρά πήραν τα σχόλια του 23χρονου αναβάτη για τον εναρκτήριο αγώνα του Κατάρ.

«Αυτή τη στιγμή δεν έχω τη μοτοσυκλέτα των ονείρων μου, υπάρχουν πράγματα προς βελτίωση – όμως δεν είναι τόσο άσχημα,» ξεκίνησε να λέει ο Marquez.

«Πιστευώ ότι θα εξαρτηθεί από την εκάστοτε πίστα και πρέπει να το καταλάβουμε αυτό. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν πίστες όπου η Honda θα είναι καλύτερη από τις άλλες (μοτοσυκλέτες). Ελπίζω να έρθουν σύντομα

Όπως δήλωσε και μετά το τέλος του αγώνα στο Losail, η επίδοση του Ισπανού κρίθηκε από την λάθος επιλογή του εμπρός ελαστικού στη μοτοσυκλέτα του. Εκτός όμως από αυτό το λάθος, ο Marquez γνωρίζει ότι το Κατάρ δεν είναι και η πιο ‘φιλόξενη’ πίστα για αυτόν και τη Honda του.

«Το Κατάρ είναι μια πίστα όπου δεν είναι εμφανή τα δυνατά μας σημεία και είναι είναι εμφανή όλα μας τα αδύναμα σημεία. Υπάρχουν πίστες όπου θα κυριαρχίσουμε

Πάντως, η συνέχεια του πρωταθλήματος περιέχει δύο πίστες όπου ο Marquez τα πάει παραδοσιακά καλά – την Αργεντινή και το Austin. Σε αυτές τις πίστες ο αναβάτης της Honda τόνισε ότι οι Maverick Vinales, Valentino Rossi και Dani Pedrosa, θα είναι οι μεγαλύτεροί του αντίπαλοι.

Τέλος, ο Marquez μίλησε και για τον συμπατριώτη του, Jorge Lorenzo, του οποίου τα μέχρι τώρα αποτελέσματα τον έχουν εκπλήξει αρνητικά. Όμως όπως χαρακτηριστικά τόνισε «είναι σπουδαίος αναβάτης και είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί εκεί (μαζί μας).