Moto2/3 Losail Test – 2η Ημέρα – Nakagami και Fenati ‘οδηγούν’ τους χρόνους

Η δεύτερη ημέρα δοκιμών στο Κατάρ είδε τον Ιάπωνα Takaaki Nakagami να επικρατεί στη Moto2, με τον Romano Fenati να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο της μικρότερης κατηγορίας.

Μετά την πρώτη ημέρα δοκιμών που επισκιάσθηκε από τις άσχημες καιρικές συνθήκες, η πίστα του Losail ήταν σήμερα σε καλύτερη κατάσταση, δίχως βροχή και με ιδανικές θερμοκρασίες.

Moto2 – Ο Nakagami στην κορυφή, ελάχιστα μακριά του ο Morbidelli

Η μεσαία και μικρή κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος μοιράστηκαν την πίστα και την ημέρα τους, με την κάθε μία να έχει στη διάθεσή της από τρεις χρονομετρημένες διαδικασίες.

Στη Moto2 τον ταχύτερο γύρο της πρώτης διαδικασίας σημείωσε ο Tom Luthi, έχοντας όμως πολύ κοντά του τον Franco Morbidelli της Estrella Galicia 0,0.

O Ιταλός μάλιστα ήταν ο κορυφαίος της δεύτερης διαδικασίας, με τον Nakagami να ‘κλέβει’ όμως τον ταχύτερο γύρο της ημέρας στην τρίτη και τελευταία περίοδο.

Πολύ κοντά του είχε και πάλι τον Morbidelli – ο οποίος δεν έπεσε χαμηλότερα από την 2η θέση σε καμία περίοδο – αλλά και τον Alex Marquez, που επιβεβαίωσε και σήμερα την πολύ καλή του φόρμα. Ο Ισπανός είχε και μια πτώση, ευτυχώς όμως σηκώθηκε ανέπαφος.

Την δεκάδα των χρόνων έκλεισαν οι Syahrin, Oliveira, Luthi, Quartararo, Vierge, Kent και Axel Pons. Πολύ πίσω ολοκλήρωσαν οι Luca Marini (15ος), Francesco Bagnaia (19ος), Mattia Pasini (20ος) και Brad Binder (21ος).

Αναλυτικότερα τα συνδυασμένα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας:

 

Moto3 – Ο Romano στην κορυφή

Η σημερινή ημέρα είδε τον Ιταλό αναβάτη να κυριαρχεί στους χρόνους, όντας 1ος και στις τρεις διαδικασίες, βελτιώνοντας παράλληλα το χρόνο του σε κάθε μία από αυτές.

Ελάχιστα πιο πίσω του είχε στα συνδυασμένα αποτελέσματα τόσο τον εντυπωσιακό για άλλη μια φορά, Jorge Martin, όσο και τον Aron Canet. Οι τρεις κατάφεραν να βρεθούν μέσα σε μόλις 0.059sec.

Μια θέση πιο πίσω ολοκλήρωσε ο Gabriel Rodrigo, με τον Livio Loi να βρίσκεται για πρώτη φορά τόσο ψηλά φέτος, στην 5η θέση. Ακολούθησαν οι Nicolo Bulega και Ayumu Sasaki, με τους Antonelli, Guevara και Oettl να ολοκληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

Αναλυτικότερα τα συνδυασμένα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας:

Η δράση και για τις δύο κατηγορίες θα συνεχιστεί αύριο με την τρίτη και τελευταία ημέρα δοκιμών.

Αφήστε μια απάντηση