Vinales – Έχουμε την καλύτερη μοτοσυκλέτα ως τώρα

O Maverick Vinales ήταν ο αναβάτης που σημείωσε τον ταχύτερο γύρο του τριημέρου στη Sepang, έχοντας κάνει κάτι αντίστοιχο τον Νοέμβρη στη Βαλένθια.

Ο Ισπανός αναβάτης της Movistar Yamaha ήταν ο κορυφαίος και τις δύο ημέρες στη Βαλένθια, ενώ στη Μαλαισία, κατόρθωσε να βρίσκεται στην 3η, τη 2η και την πρώτη θέση, καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου.

Κύριος στόχος για τον νεαρό αναβάτη ήταν η βελτίωση στον ρυθμό αγώνα, με τον οποίο ασχολήθηκε περισσότερο τη δεύτερη και τρίτη ημέρα.

Παρ’ όλες τις πολύ καλές του εμφανίσεις όμως, ο Vinales πιστεύει ότι υπάρχουν ακόμη σημεία προς βελτίωση, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την M1.

Σχετικά με τις πρόσφατες δοκιμές, ο 22χρονος αναβάτης δήλωσε στο motogp.com:

«Σήμερα και πάλι, όπως και χθες, δουλέψαμε κυρίως στο ρυθμό αγώνα. Βελτιώσαμε το ρυθμό (μας) πολύ. Είμαι ελαφρώς έκπληκτος που μπόρεσα να επιτύχω το 1.59 και είμαι πολύ χαρούμενος, επειδή ήταν πολύ γρήγορος (γύρος) και η μοτοσυκλέτα πήγαινε καλά.

«Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, έτσι πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε ένα καλύτερο πακέτο για τις επόμενες δοκιμές στην Αυστραλία. Θα φέρουμε πολλά καλά πράγματα στο Phillip Island.

«Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να πω ποιο μέρος της μοτοσυκλέτας με εξέπληξε περισσότερο.

«Εξελίσσουμε τη μοτοσυκλέτα, προσπαθώντας να καλυτερέψουμε το πακέτο που έχουμε και πιστεύω, σίγουρα, ότι έχουμε την καλύτερη μοτοσυκλέτα αυτή τη στιγμή για τον ένα γύρο και για ολόκληρο αγώνα.

«Βήμα – βήμα επιλέγουμε τα καλύτερα πράγματα.»

Αφήστε μια απάντηση