Lorenzo – Πιο ‘πεινασμένος’ ο Vinales από τον Marquez

O Jorge Lorenzo αναφέρε ότι ο αναβάτης που πήρε τη θέση του στη σέλα της εργοστασιακής Yamaha, Maverick Vinales, είναι πιο ‘πεινασμένος’ για τίτλους από ότι ο Marc Marquez.

Η ταχύτητα του Vinales είναι αδιαμφισβήτητη. Ο νεαρός Ισπανός προσλήφθηκε από την Yamaha ως το αντίπαλον δέος του Marquez και της Honda του και ως τώρα δικαιώνει τους Ιάπωνες.

Έχοντας σημειώσει τον ταχύτερο γύρο σε όλα τα τεστ που έχουν πραγματοποιηθεί ως σήμερα πάνω στην M1 του, έχει καταφέρει να υποσκιάσει αρκετά και τον νέο του teammate, Valentino Rossi. Ο Ιταλός από την πλευρά του, μόνο κολακευτικά σχόλια έχει για τον κατά 15 χρόνια νεότερο ομόσταυλό του.

Σχόλια για τον 23χρονο αναβάτη της Movistar έκανε και ο Jorge Lorenzo, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων στη ραδιοφωνική εκπομπή El Larguero ότι ο η έλλειψη του Τίτλου για τον Vinales θα τον κάνει ακόμη πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με τον ήδη τρεις φορές πρωταθλητή της κατηγορίας, Marc Marquez.

«Ο Maverick θα γίνει πρωταθλητής αργά ή γρήγορα. Είναι ακόμη ένας αναβάτης όπως ο Marquez. Βλέπω άλλον έναν Marquez, δυστυχώς για τους υπόλοιπους αναβάτες.

Είναι ακόμη πιο πεινασμένος, λόγω του ότι δεν έχει γίνει πρωταθλητής ακόμη. Η ταχύτητά τους είναι παρόμοια, είναι και οι δύο αναβάτες της Κυριακής και είναι επίσης σπουδαίοι στο φρενάρισμα.

«Τους βλέπω πολύ όμοιους σε πολλά πράγματα. Ο Maverick είναι ένας πεινασμένος αναβάτης με εκπληκτική ταχύτητα

Στη συνέχεια ο Ισπανός άσσος της Ducati μίλησε και για τις βλέψεις του για τη νέα χρονιά, ενώ παραδέχθηκε ότι το κυνήγι του φετινού πρωταθλήματος είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Οι εμφανίσεις του με την Desmosedici δεν είναι απογοητευτικές, δεν είναι όμως και αυτές που θα τον έπειθαν ότι μπορεί να παλέψει ευθύς εξ’ αρχής για τον Τίτλο.

«Ο Maverick φαίνεται πολύ πεινασμένος και ο Marquez είναι πάντα εκεί. Ανάλογα με την πίστα, θα έχουμε και φιλοδοξίες για νίκη.

«Ακόμη δεν έχουμε μια μοτοσυκλέτα που να μπορεί να παλέψει για τον Τίτλο, εκτός και αν τα πράγματα αλλάξουν πολύ ή αν είμαστε πολύ τυχεροί.»

Αφήστε μια απάντηση