Παρουσίαση Moto2 – H Forward Racing παρουσίασε την ομάδα του 2017

Η Forward Racing αποκάλυψε τα χρώματα που θα έχουν οι μοτοσυκλέτες της στη κατηγορία της Moto2 τη νέα χρονιά, στην επίσημη παρουσίαση της στο Μιλάνο.

Η ομάδα θα διατηρήσει τους αναβάτες της και γι’αυτήν τη σεζόν, δηλαδή τον νικητή του Grand Prix του Αγίου Μαρίνου τη περασμένη χρονιά, Lorenzo Baldassarri και τον ετεροθαλή αδελφό του Valentino Rossi, Luca Marini οι οποίοι θα αγωνιστούν και το 2017 με το πλαίσιο της Kalex.

Η αποκάλυψη της νέας μοτοσυκλέτας

Το δίδυμο της ομάδας πήρε τον λόγο λίγο μετά την αποκάλυψη της νέας μοτοσυκλέτας, με τον Baldassari να αναφέρει: «Χρησιμοποίησα το χειμερινό διάλειμμα από τους αγώνες γεμίζοντας τις μπαταρίες μου και προετοιμάζοντάς με για ένα συναρπαστικό 2017.»

Λίγο μετά τα αποκαλυπτήρια, με τους αριθμούς και των δύο αναβατών

«Στο τέλος της περσινής σεζόν είχα μια χειρουργική επέμβαση στον ώμο μου και πλέον βρίσκομαι σε πορεία αποκατάστασης, η οποία σχεδόν έχει ολοκληρωθεί,» τόνισε στη συνέχεια ο Ιταλός, ο οποίος θέλει μια χρονιά με καλούς τερματισμούς και προπάντων, μακριά από τραυματισμούς.

#7 Lorenzo Baldassari – Forward Racing

Όσο για τον αδελφό του Rossi, Luca Marini, έχει ως στόχο τους συνεχείς τερματισμούς στη δεκάδα, στη δεύτερή του χρονιά πλήρους εμπλοκής στη μεσαία κατηγορία. «Οι προετοιμασίες για το 2017 είναι παρόμοιες με αυτές του 2016, αλλά τώρα έχω έναν παραπάνω χρόνο εμπειρίας κάτω απο τη ζώνη μου.

«Πιστεύω ότι το κλειδί είναι να σκοράρω όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς παίρνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα και δίνοντας πάντα το 100%

#10 Luca Marini – Forward Racing

Αφήστε μια απάντηση