Pedrosa – Τα πήγαμε καλά, όμως έχουμε ακόμη δουλειά

O Dani Pedrosa δεν είχε και τις πιο εύκολες δοκιμές στην Αυστραλία, με τον 31χρονο αναβάτη να επανέρχεται όμως την τελευταία ημέρα, για να καταλήξει πίσω από τον teammate του, Marc Marquez, στην 3η θέση.

Ο Ισπανός την πρώτη ημέρα ήταν στην 7η θέση της κατάταξης, τη στιγμή που τη δεύτερη ο πυρετός και μια λοίμωξη στο λαιμό τον περιόρισαν στην 16η. Τα πράγματα εδειχνα δύσκολα για τον αναβάτη της Repsol Honda, ο οποίος αντεπιτέθηκε όμως την τελευταία ημέρα κατακτώντας την 3η θέση.

Ο χρόνος του ήταν μόλις 0.190sec μακριά από αυτόν του Marquez, ενώ παράλληλα είχε διαφορά 0.484sec από την πρώτη θέση και τον Mavrick Vinales. Ένα αποτέλεσμα το οποίο ήταν αρκετά καλό, αν σκεφτούμε ότι έχασε σχεδόν μισή ημέρα αλλά και το ότι δεν αγωνίστηκε στο πιο πρόσφατο αγώνα του Phillip Island, λόγω τραυματισμού.

Το σημαντικό για τον Pedrosa ήταν ότι ήταν και πάλι ανταγωνιστικός, σε μια πίστα που όπως έχει αναφέρει πολλάκις, δεν του αρέσει και πολύ.

Σχετικά με τις δοκιμές της Αυστραλίας, ο αναβάτης του HRC δήλωσε στο motogp.com: «Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι ήταν ένα θετικό τεστ, αν λάβουμε υπ’ όψην ότι δεν είναι μία από τις αγαπημένες μου πίστες. Οδήγησα καλά και νομίζω ότι βελτιωθήκαμε μέρα με την ημέρα.

«Χθες (την Πέμπτη) δεν ήμουν καλά, όμως σήμερα ένιωθα καλύτερα και η ομάδα και εγώ ήμασταν σε θέση να κάνουμε καλή δουλειά στην πίστα.

«Επικεντρωθήκαμε στα ηλεκτρονικά και πάλι και στις ρυθμίσεις· απλά μας λείπει μια προσομείωση λόγω του ότι μας τελείωσε ο χρόνος.

Τέλος, ο Pedrosa μίλησε και για τα νέα ελαστικά της Michelin, για τα οποία δηλώνει ευχαριστημένος.

«H Michelin έκανε επίσης ένα βήμα εμπρός με τα ελαστικά. Στο τέλος, μπορούμε να πούμε ότι πάμε προς την σωστή κατεύθυνση – όμως έχουμε ακόμη δουλειά να κάνουμε

Αφήστε μια απάντηση