Rossi – Πήραμε λάθος κατεύθυνση

Ο Valentino Rossi έχει γενέθλια σήμερα (έκλεισε τα 38), όμως στην Αυστραλία η ημέρα του δεν ήταν και η καλύτερη, ώστε να γιορτάσει με ιδανικό τρόπο.

Ο Ιταλός ξεκίνησε το τριήμερο δοκιμών με μια 2η θέση εχθές, όμως σήμερα κατέληξε στην 8η θέση. Παρ’ όλα αυτά, ο Rossi κατάφερε να είναι σταθερός, «γράφοντας» ένα καλό σερί πολλών γύρων μέσα στο 1.29. Εξ’ άλλου, ο 38χρονος αναβάτης της Movistar Yamaha έχει και την αυριανή ημέρα στη διάθεσή του, ώστε να βρει τις λύσεις που τον κράτησαν πίσω στην σημερινή τελική κατάταξη.

Ο Rossi ανέφερε για την σημερινή ημέρα: «Ήταν μια δύσκολη ημέρα για εμάς, ειδικά το απόγευμα. Το πρωί δεν ήταν τόσο άσχημα. Δοκιμάσαμε μερικά διαφορετικά ελαστικά, όμως ειδικότερα εστιάσαμε στο ρυθμό μας και ήταν ικανοποιητικός. 

Στη συνέχεια ο Ιταλός αποκάλυψε ότι η αιτία που ολοκλήρωσε σχεδόν 8 δέκατα μακριά από τον teammate του ήταν η λάθος κατεύθυνση που ακολούθησε με την ομάδα του το απόγευμα, τροποποιώντας την Μ1 του.

«Το απόγευμα είχαμε κάποιες σημαντικές δοκιμές να κάνουμε, (έπρεπε) να δοκιμάσουμε μια προσομείωση και να τροποποιήσουμε κάπως τη μοτοσυκλέτα, όμως δυστυχώς δεν δούλεψε καλά και δεν ήμουν αρκετά γρήγορος.

«Φαίνεται ότι ακολουθήσαμε τη λάθος κατέυθυνση, έτσι μετά τη συνέντευξη θα πάμε πίσω στο box και θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε για αύριο και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να βελτιωθούμε.

Όσο για τα γενέθλιά του; «Το να είμαστε στο Phillip Island με τον καλό καιρό και να οδηγώ την Μ1 όλη ημέρα είναι πάντα δύσκολο, λόγω του ότι είναι σκληρή δουλειά, όμως είναι και μεγάλη ευχαρίστηση, έτσι πιστεύω ότι είναι ένα καλό δώρο γενεθλίων.»

Αφήστε μια απάντηση