Justin Hill – AMA SX & MX – Week 7 2017

Αναβάτης αυτής της εβδομάδας ανακυρήσσεται ο Justin Hill, ο οποίος αγωνίζεται στη μικρή κατηγορία του Αμερικάνικου Πρωταθλήματος AMA.

Ο Hill, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του με Kawasaki και ακόμη οδηγεί μια πράσινη μοτοσυκλέτα, είναι ο φετινός πρωτοπόρος του πρωταθλήματος των 250cc. Αν και ξεκίνησε κάπως μουδιασμένα στο εναρκτήριο Γύρο του Anaheim (5ος), στη συνέχεια πήρε την κατάσταση στα χέρια του, ανεβαίνοντας αρχικά στο βάθρο του 2ου αγώνα.

Η συνέχεια ήταν μαγική για τον αναβάτη της Monster Energy Kawasaki Pro Circuit, καθώς κέρδισε τους επόμενους τέσσερις αγώνες, αναλαμβάνοντας και τα ηνία του πρωταθλήματος. Τι και αν απείχε έναν ολόκληρο χρόνο από την αγωνιστική δράση, ο Hill δείχνει έτοιμος να κατακτήσει τον πρώτο του Τίτλο στην κατηγορία.

Το υπόλοιπο του Πρωταθλήματος αναμένεται συναρπαστικό, με τον επόμενο αγώνα να διεξάγεται το ερχόμενο Σάββατο. Προετοιμαζόμαστε για δυνατές μάχες και στις δύο κατηγορίες και ευχόμαστε, να μείνουν όλοι εκτός των δυσάρεστων τραυματισμών που σε μερικούς στέρησε ήδη το υπόλοιπο της χρονιάς.

Αφήστε μια απάντηση