Μιχάλης Πάμπουκκας – MX2 Cyprus – Week 50

Την Κυριακή ολοκληρώθηκε ο 3ος Παγκύπριος Αγώνας Motocross στη Λίμνη, με την κατάσταση της πίστας να προσφέρει απλόχερα μια δύσκολη ημέρα στους αγωνιζόμενους. Σε αυτές τις συνθήκες όμως, ήταν ο 18χρονος Μιχάλης Πάμπουκκας αυτός που έλαμψε περισσότερο από όλους.

Ο νεαρός Μιχάλης αγωνίζεται στην κατηγορία MX2 του Παγκύπριου πρωταθλήματος Motocross, μια κατηγορία όπου οι μοτοσυκλέτες των αναβατών είναι τετράχρονες, χωρητικότητας 250cc.

Μια κατηγορία που αγωνίζεται ταυτόχρονα με την «μεγάλη» κατηγορία των 450cc και αυτή τη φορά μας έδωσε την ευκαιρία να γίνουμε μάρτυρες του σπουδαίου ταλέντου του Πάμπουκκα.

Ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα της MX2 έφυγε και από την Λίμνη με το «διπλό» στα δύο σκέλη της κατηγορίας του, το αξιοσημείωτο όμως ήταν ότι κατάφερε να επικρατήσει με διαφορά μάλιστα όλων των αντιπάλων του, συμπεριλαμβανομένων αυτών με τις μοτοσυκλέτες των 450cc.

Ο Μιχάλης Πάμπουκκας έδειξε για άλλη μια φορά την τεράστια δυναμική του, καθώς, παρά το νεαρό της ηλικίας του, κατάφερε να πραγματοποιήσει μια μεγάλη εμφάνιση, σε απαιτητικές μάλιστα συνθήκες.

Για τους παραπάνω λόγους αλλά και το σπουδαίο μέλλον που προδιαγράφεται εμπρός του, ο Μιχάλης είναι ο δικός μας αναβάτης της εβδομάδας, δύο εβδομάδες πριν το τέλος της χρονιάς.

Πάντα επιτυχίες Μιχάλη!