Η MV Agusta στην Κύπρο

Ιταλικό στυλ και πάθος για την μοτοσυκλέτα έφθασε στην Κύπρο.

Η MV Agusta είναι τώρα και στην Κύπρο, δίνοντας μας έτσι την ευκαιρία να μπορούμε να απολαύσουμε τις εξαιρετικές μοτοσυκλέτες της, που συνδυάζουν εμφάνιση και δυναμισμό.

Σε μια κρύα βραδιά στην Λεμεσό ενώπιον αρκετών μοτοσικλετιστών, οι κόκκινες Brutale  και Dragster, ζέσταναν με την παρουσία τους την ατμόσφαιρα.

Η MV Agusta στην Λεμεσό

Είναι ευχάριστο το ότι ακόμη μια εταιρεία δραστηριοποιείται στην Κύπρο. Χρειαζόμαστε τις εταιρείες και τους αντιπροσώπους, ώστε να βοηθήσουν και αυτοί την προώθηση της μοτοσυκλέτας.

Αυτό που παρατηρώ είναι ότι τόσο παγκοσμίως όσο και στο νησί μας, υπάρχει μια κινητοποίηση από τις Ευρωπαϊκές εταιρείες, που κάνουν την αντεπίθεση τους απέναντι στις μεγάλες Ιαπωνικές εταιρείες.

 Η MV Agusta κάνει μια αναδιοργάνωση παγκοσμίως με τους αντιπροσώπους της, ώστε να προσφέρει καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες και να κάνει το όνομα και την εταιρεία, πιο γνωστή. Ευτυχώς για εμάς, δεν παρέλειψε και το μικρό νησί μας.

Η MV Agusta Dragster

Η μοτοσυκλέτα βρίσκεται σε άνοδο τόσο στη Κύπρο μας, όσο και στην Ευρώπη γενικά. Είναι ευχάριστο το ότι κάθε μέρα βλέπεις όλο και περισσότερες μοτοσυκλέτες στους δρόμους. Στην παρουσίαση της MV Agusta, υπήρχαν πάρα πολλοί μοτοσικλετιστές, που έδειξαν με αυτό τον τρόπο την αγάπη τους για κάθε τι που αφορά την μοτοσυκλέτα.

Η όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Σαριπόλου, στη Λεμεσό

Σε αυτήν την ανάπτυξη, δυστυχώς υπάρχουν κάποιες σημαντικές απουσίες και αναφέρομε στις Ιαπωνικές εταιρείες που, είτε απουσιάζουν εντελώς, είτε δεν είναι δραστήριες όσο θα έπρεπε να ήταν. Είναι φυσικό ο στόχος μιας εταιρείας να είναι το κέρδος και η Κύπρος να μην αποτελεί την μεγάλη αγορά που θα τους φέρει τα πολλά χρήματα. Θα μπορούσαν όμως να κάνουν την παρουσία τους αισθητή, χωρίς τα μεγάλα κέρδη, για χάρη της μοτοσυκλέτας.

Ας ελπίσουμε ότι η ενεργοποίηση των Ευρωπαϊκών εταιρειών θα «ξυπνήσει» και τους Ιάπωνες, ώστε να αυξηθεί ο ανταγωνισμός, με συνέπεια να επωφελείται ο μοτοσικλετισμός γενικά.

Αφήστε μια απάντηση