Παρουσίαση – Piaggio Beverly by Police 2018

Δύο Ιταλικές εταιρείες συνεργάστηκαν για την δημιουργία της νέας ειδικής έκδοσης των Piaggio Beverly, με την ιστορική Piaggio να ενώνει τις δυνάμεις της με την Police, τη φίρμα των διάσημων και ξεχωριστών αξεσουάρ μόδας.

Για την οικογένεια Beverly δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις – άλλωστε η εμπορική επιτυχία του περίφημου scooter στην Ευρωπαϊκή αγόρα μιλά από μόνη της. Σε δύο εκδόσεις με 300 και 350 κυβικά εκατοστά, το Piaggio Beverly by Police διατίθεται με το αυθεντικό στυλ που πρεσβεύει.

Με μαύρο ματ χρώμα, χρωμιωμένες λεπτομέρειες και καθρέπτες με γυαλί σε ελαφρύ μπλε τόνο (όπως και οι φακοί των γυαλιών ηλίου Police που «σημάδεψαν» μια ολόκληρη εποχή), το Ιταλικό scooter γίνεται ακόμη πιο ξεχωριστό. Για ολοκληρωμένο «Police» look, διατίθεται και ειδικό κράνος στους ίδιο στυλ.

Τι κρύβεται όμως κάτω από την ειδική «ενδυμασία»; Τίποτα λιγότερο από Piaggio Beverly σε 300 και 350 κυβικά εκατοστά, με όλη τους την άνεση, την αξιοπιστία και την ευκολία οδήγησης εντός και εκτός πόλης.

Το πλαίσιο που ακολουθεί φιλοσοφία μοτοσυκλέτας, ο νέος κινητήρας των 350cc και τα προηγμένα ABS και ASR (traction control), είναι όλα εδώ, έτοιμα να συνεχίσουν την μακρά παράδοση των Beverly. Για αυτό λοιπόν κάνουμε αρχή με την «ναυαρχίδα» της σειράς Police, το Beverly 350.

Η έκδοση των 350cc φέρει έναν τετράχρονο, τετραβάλβιδο, υδρόψυκτο κινητήρα, με τον ηλεκτρονικό ψεκασμό να φροντίζει για την τροφοδοσία του. Με μικροσκοπικές διαστάσεις, χαμηλό βάρος που παραπέμπει σε κινητήρα 300cc και απόδοση που συναγωνίζεται τα 400cc, αυτό το Beverly είναι η «χρυσή τομή» ανάμεσα στους δύο κυβισμούς.

Τα νούμερα απόδοσης αγγίζουν τους 30.2 ίππους στις 8.250 σαλ, ενώ η μέγιστη ροπή φθάνει τα 29Nm, 2.000 σαλ χαμηλότερα. Η σημαντική διαφορά όμως αυτού του κινητήρα είναι ο συμπλέκτης του, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια των μοτοσυκλετών, όντας υγρός, πολύδισκος και ο μόνος με αυτή τη φιλοσοφία στην κατηγορία των scooter.

Η δεύτερη έκδοση Police διαθέτει τον κινητήρα των 300cc, ο οποίος αποδίδει 22.2 ίππους στις 7.250 σαλ. Η μέγιστη ροπή του αγγίζει τα 23Nm στις 5.750 σαλ, ενώ αυτοί οι αριθμοί συνθέτουν ένα scooter που μπορεί να κινηθεί με ιδιαίτερη άνεση στην καθημερινότητα της πόλης αλλά και τις Κυριακάτικες εξορμήσεις.

Τώρα μάλιστα που η Police έχει δώσει τον δικό της τόνο στα δύο scooter της Piaggio, το πιθανότερο είναι να μη θες να σταματήσεις να τα απολαμβάνεις. Άλλωστε οι επιδόσεις και η άνεση που προσφέρουν, δεν σε περιορίζουν από το να τα οδηγείς κάθε μέρα, κάθε ώρα.


 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την τιμή των δύο Beverly by Police 2018 κάνοντας κλικ εδώ.


Δείτε όλα τα νέα μοντέλα του 2018 εδώ.