EICMA 2017 – Παρουσίαση – Benelli TNT 125 2018

Στην Διεθνή Έκθεση του Μιλάνου είδαμε πολλές μοτοσυκλέτες. ‘Μεγάλες’, εντυπωσιακές, πληθωρικές, concept ή παραγωγής, adventure… Καμιά φορά όμως χρειάζεσαι κάτι μικρό. Κάτι μικρό στο μάτι. Αυτό ακριβώς είχε στο περίπτερο της η Benelli. Το mini-δυναμίτη TNT 125 2018.

Η μικρή αυτή μοτοσυκλέτα φυσικά δεν έχει πάρει το όνομά της από το εκρηκτικό τρινιτρολουένιο (σε συντομογραφία TNT), αλλά από το Tornado Naked T, του οποίου τα αρχικά μας δίνουν το ίδιο αποτέλεσμα.

Έχοντας μικρούς τροχούς 12in και δυναμική εμφάνιση, η TNT 125 2018 έρχεται για να εξιτάρει τις καρδιές των νέων αναβατών και όχι μόνο. Ο κινητήρας είναι τετράχρονος, μονοκύλινδρος, αερόψυκτος, με 4 βαλβίδες και κεφαλή με δύο μπουζί.

Από τα 125 κυβικά του παράγονται 11.1 ίπποι (8.2kW) στις 9.500σαλ και 10 Nm (1.0 kgm) ροπής, νούμερα που υπόσχονται να κάνουν την 124kg μοτοσυκλέτα σπιρτόζικη και ευχάριστη στην καθημερινή μετακίνηση της πόλης.

Σε αυτή συμβάλλουν τα μέγιστα τόσο το χαμηλό ύψος σέλας όσο και το μικρό φάρδος της μοτοσυκλέτας, καθώς σου επιτρέπουν να ελίσσεσαι με άνεση ανάμεσα στα κολλημένα από την κίνηση αυτοκίνητα. Το ύψος της σέλας βρίσκεται στα 780mm.

Παρουσίαση Benelli TNT 125 2018 EICMA 2017
Φυσικά και υπήρχε βελτιωμένη έκδοση της Benelli TNT 125 2018 στην φετινή EICMA. Το σίγουρο είναι ότι αναμένουμε ακόμη περισσότερες!

Ολόκληρη η αποστολή του BikersTime.com και όλα τα νέα μοντέλα της Διεθνούς Έκθεσης του Μιλάνου (EICMA) είναι εδώ.

Στον τομέα των αναρτήσεων η TNT 125 διαθέτει αντεστραμμένο πηρούνι 35mm στο εμπρός μέρος, τη στιγμή που στο πίσω υπάρχει μονό αμορτισέρ το οποίο ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου του.

Τα φρένα αναμένεται να κάνουν τη ζωή του ιδιοκτήτη πιο εύκολη, καθώς οι διαστάσεις τους δείχνουν υπεραρκετές. Ένας δίσκος 210mm στον εμπρός τροχό και ακόμη ένας 190mm συνδυάζονται με CBS (Combined Braking System) για την ακινητοποίηση του συνόλου.

Το τεπόζιτο είναι χωρητικότητας 7.2l, ενώ σε συνδυασμό με την χαμηλή κατανάλωση που υπόσχεται η εταιρεία (2.2l/100χλμ!) αναμένεται να ξεχνάς να βάζεις… βενζίνη.

Η Benelli Tornado Naked T θα είναι διαθέσιμο σε λευκό, κόκκινο και μαύρο χρώμα. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την τιμή της μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Benelli Motorbikes Cyprus.