Video – Μια Cafe Racer CBR Made in Italy!

Το πάθος των Ιταλών, γνωστό. Το στυλ τους; Αξεπέραστο. Τι γίνεται όμως όταν αυτά τα δύο στοιχεία συναντούν μια μοτοσυκλέτα του παρελθόντος η οποία έχει βαρεθεί τα ξεπερασμένα ‘ρούχα’ της; Δημιουργείται μια Cafe Racer CBR Made in Italy!

Η ιδέα των ανθρώπων της Foolish Garage περιελάμβανε μια ‘παλαιάς κοπής’ CBR900RR, η οποία με τις κατάλληλες τροποποιήσεις θα μπορούσε να σταθεί επάξια στο σήμερα.

Κοντή ουρά, ανάλογη σέλα, vintage στρογγυλό φανάρι για το εμπρός μέρος, μονοκόμματο τιμόνι, άλλα όργανα και ένας εντυπωσιακός χρωματισμός από τις Honda της εποχής μας και έτοιμο το δημιούργημα. Φυσικά τα fairing έχουν πάρει το δρόμο του ραφιού πριν καν ξεκινήσουμε να αναφέρουμε το οτιδήποτε.

Η μοτοσυκλέτα διατίθεται προς αγορά με τρεις διαφορετικές εκδόσεις κινητήρα, με 853, 918 ή 919cc για την χωρητικότητά του. Η ιπποδύναμη σύμφωνα με τους Ιταλούς ανέρχεται στους 130hp, οι οποίοι ανα αναλογιστούμε την ροπή εκείνου του κινητήρα, θα κάνει την επονομαζόμενη ‘Street Racer’ αρκετά ‘παιχνιδιάρα’.

Ο χρόνος κατασκευής που αναγγέλει η Foolish Garage είναι 60-90 ημέρες, ενώ μόλις το προϊόν ολοκληρωθεί η μοτοσυκλέτα ρυθμίζεται στο ύψος, το βάρος και το στυλ οδήγησης του αναβάτη. Όλα αυτά από πρώην αγωνιζόμενους αναβάτες, οι οποίοι έχουν και το ρόλο του τελικού δοκιμαστή της μοτοσυκλέτας.

Δεν έχει γίνει ακόμη λόγος για το ποσό που θα χρειαστεί να πληρώσεις αν θες να την κάνεις δική σου, έτσι θα πρέπει να αναμείνουμε για περισσότερα, Ιταλικά νέα.

Δείτο το video!