Video – Η μεγαλύτερη σούζα του κόσμου!

Μετά το γύρο του Isle Of Man που είδαμε από τον Dougie Lampkin στην πίσω ρόδα (θυμηθείτε εδώ), νομίζαμε ότι είχαμε εξαντλήσει το θέμα ‘σούζα’. Όμως όχι. Τελικά, υπάρχουν και χειρότερα!

Ο 33χρονος Ιάπωνας stunt-rider, Masaru Abe, κατόρθωσε να σπάσει το Παγκόσμιο ρεκόρ σούζας, μένοντας στον πίσω τροχό του για 500.5322km ή αλλιώς 8 ώρες, 18 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα. Με τι μπορεί να έκανε αυτό το κατόρθωμα; Με ένα Yamaha Jog!

Φυσικά, δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το επίτευγμα του Abe με αυτό του Lampkin, καθώς ο Ιάπωνας είχε στην αποκλειστική διάθεσή του τις εγκαταστάσεις ‘Kawaguchi Auto Race facility’ στη Saitama της Ιαπωνίας. Όχι πως αυτό που έκανε ήταν κάτι εύκολο. Αντιθέτως. Είπαμε, πρόκειται για Παγκόσμιο ρεκόρ!

Ο ίδιος είχε στόχο τα 600km, ενώ κατά τη διάρκεια της ατελείωτης σούζας του έπινε ενεργειακό ποτό, χαιρετούσε τους παρευρισκόμενους και απλωνόταν για να ξεπιαστεί!

Όμως η κούραση φαίνεται πως τον νίκησε τελικά μετά από τόσες ώρες, ενώ χρειάστηκαν (πάρα) πολλά παυσίπονα για να περάσει ο πόνος που δημιουργήθηκε στη μέση του (και κάπου αλλού φαντάζομαι). Τουλάχιστον έφυγε από τις εγκαταστάσεις χαρούμενος!

Απολαύστε το video!