Η Honda ετοιμάζει τετράτροχο με ‘καρδιά’ μοτοσυκλέτας του MotoGP!

Frankfurt Motor Show 2015. Η Honda παρουσίαζει σε μορφή concept ένα μονοθέσιο, τετράτροχο ‘όπλο’ για την πίστα, με κινητήρα από την MotoGP μοτοσυκλέτα της, RC213V. Όλα δείχνουν αμέσως ότι το μέλλον ίσως φέρει στο KTM X-Bow έναν αντίπαλο. Έναν πολύ σοβαρό αντίπαλο.

Η παρουσίαση του ‘Project 2&4’ της Honda έφερε πολλά χαμόγελα στους απανταχού petrolheads, καθώς ο Ιαπωνικός κολοσσός έδειχνε ότι μπορεί  να ‘παντρέψει’ σε ένα όχημα τις επιδόσεις μιας αγωνιστικής μοτοσυκλέτας με το κορυφαίο κράτημα ενός καλοστημένου μονοθεσίου.

Οι τεχνικοί της Big ‘H’ διέρρεαν τότε ότι το νέο ‘πυραυλάκι’ τους θα μπορούσε να αποδώσει έως και πάνω από τους 250hp, διατηρώντας την εκρηκτικότητα του V-4 κινητήρα της MotoGP μοτοσυκλέτας τους. Από εμφάνιση; Λακωνικό, με ένα μόνο κάθισμα στα αριστ;ερά, μεγάλους τροχούς και μια τετράδα επιβλητικά δισκόφρενα. Χρειάζεται κάτι άλλο;

Για το concept σίγουρα όχι, όμως η Honda φαίνεται τώρα ότι αποφάσισε να προχωρήσει την ιδέα της, καταθέτοντας σχέδια που δείχνουν ένα όχημα αρκετά όμοιο με το ‘Project 2&4’. Φυσικά για να μπορεί να κυκλοφορήσει ανάμεσα μας του προστέθηκαν τα απαραίτητα(;) ‘καλούδια’, μαζί με ένα δεύτερο κάθισμα για τον συνοδηγό.

Πληροφορίες σχετικές με το όχημα δεν υπάρχουν, με τα σχέδια να κυκλοφορούν απλώς για να μας εξάπτουν τη φαντασία και να βάζουμε διάφορα στο μυαλό μας, όπως: Τι κινητήρα θα έχει (τελικά;), πόσους ίππους θα είναι; Από κιλά; Θα είναι τοσο υπέροχο όσο το concept; Και για να μην προτρέχουμε, ΑΝ τελικά βγει στην παραγωγή θα είναι συνέχεια του ‘Project 2&4’ ή κάτι εντελώς νέο; Σας κούρασα ε; Δεν έχω να πω ή να γράψω άλλα. Τώρα που σας έβαλα την ιδέα, μπορείτε να βασανιστείτε και μόνοι σας.