Isle Of Man 2017 – Έτοιμη η συμμετοχή της Saroléa SP7

Το φετινό TT του Isle Of Man είναι προ των πυλών και όλες οι ομάδες προετοιμάζονται για τον μεγάλο αγώνα. Στην κατηγορία των ηλεκτροκίνητων μοτοσυκλετών θα αγωνιστούν μεγάλα ονόματα του ‘Νησιού’, όμως η Βέλγικη Saroléa τους ετοίμασε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

O αγώνας TT Zero περιλαμβάνει κάποιες αρκετά δυνατές συμμετοχές, με την Team Mugen να είναι αυτή που έχει τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα λόγω και των αναβατών της, John McGuinness και Guy Martin.

Η Saroléa όμως με τη νέα της μοτοσυκλέτα θέλει να κερδίσει το στέμμα της ταχύτερης ηλεκτροκίνητης μοτοσυκλέτας στο Νησί, χρησιμοποιώντας και πάλι πλαίσιο από ανθρακονήματα. Ο αναβάτης των Βέλγων θα είναι και πάλι ο Dean Harrison, με τον οποίο η ομάδα θέλει να επιτύχει το πρώτο της βάθρο στο θεσμό.

Η Βέλγικη ομάδα έχει προσπαθήσει να πρωτοπορήσει και στο σχεδιασμό της μοτοσυκλέτας, με τα fairing της SP7 να θυμίζουν μοτοσυκλέτα του παρελθόντος. Όσο για τα περιφερειακά της; Η Σουηδική Öhlins έχει φροντίσει για τις αναρτήσεις και η OZ Racing για τους τροχούς.

Τα φρένα είναι της Beringer και τα ελαστικά της Bridgestone, συνθέτοντας έτσι ένα σύνολο με κορυφαίες προδιαγραφές. Αν θέλετε να δείτε πώς θα τα πάει η μοτοσυκλέτα με τον Harrison πάνω στη σέλα της, δεν έχετε παρά να κάνετε υπομονή ως τις 7/6 όταν και θα διεξαχθεί ο αγώνας. Ως τότε απολαύστε την από την φωτογραφίες των δοκιμών!