Wheels And Waves – Αποκαλυπτήρια για τη νέα Ducati Scrambler Mach 2.0

H Ducati αποκάλυψε στην εκδήλωση Wheels and Waves μια νέα έκδοση της Scrambler, με την ονομασία Mach 2.0. Στον ίδιο χώρο έκανε την εμφάνισή της και η ανανεωμένη έκδοση της ίδιας μοτοσυκλέτας, με την Scrambler Full Throttle να δέχεται αλλαγές σε ορισμένες λεπτομέρειες.

Η έκδοση Mach 2.0 διαθέτει χαμηλότερο τιμόνι, τη σέλα από το μοντέλο Flat Track Pro, μαύρη εξάτμιση και πώματα κεφαλών, ενώ οι ψύκτρες των κυλίνδρων έχουν δεχθεί την περιποίηση της βούρτσας, δημιουργώντας μια όμορφη αντίθεση με το μαύρο που κυριαρχεί στον υπόλοιπο κινητήρα.

Όσο για την εντυπωσιακή επιλογή στα χρώματα; Η Ducati την εμπιστεύτηκε στον θρυλικό Roland Sands, τον γνωστό κατασκευαστή μοτοσυκλετών, ο οποίος εμπνεύστηκε την τελική του επιλογή από το κράνος Bell Cross Idol. Το τελευταίο ήταν στη συλλογή ρουχισμού και αξεσουάρ αναβάτη για την Ducati Scrambler του 2017.

Η διάθεση της νέας έκδοσης της διαρκώς αναπτυσσόμενης σειράς Scrambler της Ducati θα κάνει την εμφάνισή της στην Ευρωπαϊκή αγορά την ίδια περίοδο με την εξίσου νέα Multistrada Enduro Pro (δείτε την εδώ), δηλαδή πριν το τέλος του καλοκαιριού που έχει ήδη εκκινήσει.

Από την πλευρά της, η Full Throttle απέκτησε νέο χρώμα, με το γυαλιστερό μαύρο να ‘ντύνει’ το τεπόζιτο και το εμπρός – λιλιπούτειο – φτερό της μοτοσυκλέτας.

Ducati Scrambler Full Throttle 2018
Η νέα Ducati Scrambler Full Throttle

Επιπρόσθετα τοποθετήθηκαν δύο νέα προστατευτικά για τα καλάμια του πηρουνιού, ενώ την τελική ‘πινελιά’ δίνουν τα πλαϊνά panel του τεπόζιτου με την κίτρινα ρίγα και την καρό σημαία που σχηματίζεται μέσα της.