Ο Valentino έχει περισσότερο κίνητρο από ποτέ λέει η ομάδα του

Η ομάδα που ακολουθεί τον Valentino Rossi στις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP μίλησε για τον Ιταλό, αναφέροντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και εκείνοι, εισέρχονται με δυνατό κίνητρο στη νέα αγωνιστική χρονιά.

Με την έναρξη της περιόδου να είναι προ των πυλών, ο Alessio Salucci (‘Uccio’) και o Alex Briggs μίλησαν για τον εννέα φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, για το κίνητρο του αλλά και τον στόχο του, που βέβαια δεν είναι άλλος από τον Τίτλο. Ο ‘Uccio’ δήλωσε στην κάμερα του motogp.com:

«Φυσικά το κίνητρό του φέτος είναι να κερδίσει τον Τίτλο, λόγω του ότι ήταν πολύ κοντά το 2015 και το 2016. Ήρθαμε δεύτεροι και τα δύο χρόνια και όταν έρχεσαι δεύτερος θέλεις πάντα να προσπαθήσεις και να κερδίσεις, επειδή ήμασταν τόσο κοντά πριν. Αυτό είναι το μεγάλο κίνητρο.

Και συνέχισε: «Στην αρχή της χρονιάς είναι πάντα γεμάτος ενέργεια. Όταν αρχίσουν τα χειμερινά τεστ, η αδρεναλίνη αυξάνεται και θέλει να ανέβει στη μοτοσυκλέτα και να κερδίσει. Το μεγαλύτερο πάθος του είναι η οδήγηση μοτοσυκλέτας. Και όταν αυτοί οι δύο συναντηθούν, δεν βλέπει την ώρα να την οδηγήσει.

«Υπάρχουν νέοι αντίπαλοι, πάντα νεότεροι από αυτόν, όπως ο Maverick φέτος, μαζί με άλλα στοιχεία που του δίνουν σπουδαίο κίνητρο. 

Τι σημασία έχει όμως ένα ακόμη πρωτάθλημα για τον Valentino Rossi; «Κατά τη γνώμη μου θα είναι ένας ξεχωριστός Τίτλος, λόγω του ότι θα είναι ο δέκατός του. Όμως δεν είναι εύκολο, καθώς πρέπει πρώτα να τον κερδίσουμε. Θα σας πω την αίσθησή του αν το κάνουμε, γιατί είμαι κάπως προληπτικός.»

Ο Αυστραλός μηχανικός του Ιταλού, Alex Briggs δήλωσε: «Έχει περισσότερο κίνητρο από ποτέ και αυτό είναι κάτι που με εκπλήσσει, λόγω του ότι το κάνει τόσο πολύ καιρό. Το κίνητρο του δίνει σε όλους μας κίνητρο, είναι φορμαρισμένος και έτοιμος να ξεκινήσει. Ας ελπίσουμε ότι θα του δώσουμε μια καλή μοτοσυκλέτα ώστε να δείξει τη δυναμική του

Αφήστε μια απάντηση