Jonathan Rea – WSBK – Week 9 2017

Κυριάρχισε στις χειμερινές δοκιμές, έκανε λίγο ‘πίσω’ την πρώτη ημέρα του τριημέρου, όμως η Superpole και οι δύο νίκες του στα δύο σκέλη του πρώτου Γύρου του WSBK του δίνουν επάξια τον τίτλο του Biker Of The Week.

Ο Jonathan Rea φιλοξένησε το εξώφυλλο της στήλης μας και πριν μερικές εβδομάδες, όμως, όταν πραγματοποιεί τέτοιες εμφανίσεις, δεν γίνεται να μην είναι ξανά υποψήφιος.

Ο λόγος όμως που ‘κέρδισε’ την παρουσία του στο εξώφυλλό μας είναι ότι είναι με πολύ απλά λόγια, ο απόλυτος κυρίαρχος του πρωταθλήματος που συμμετέχει.

Από όταν ανέβηκε στη σέλα της Kawasaki μετρά μόνο επιτυχίες και Τίτλους. Οι νίκες διαδέχονται η μία την άλλη, όσο και αν ο ανταγωνισμός γύρω του αυξάνεται και τον πλησιάζει. Ο Rea είναι εκεί για να δώσει απαντήσει μέσα στην πίστα, να νικήσει έστω και οριακά.

Σημασία έχει η νίκη. Οι δύο αγώνες του Σαββάτου και της Κυριακής του ήταν δύσκολοι, με τον μανιασμένο Davies να ψάχνει απεγωνσμένα τη νίκη και τις δύο φορές. Η ψυχή του πρωταθλητή όμως μίλησε. Και τις δύο φορές.

Έτσι ξεκινά ακόμη ένα πρωτάθλημα όντας αυτός που δίνει το ρυθμό. Όντας για μια ακόμη χρονιά το φαβορί για μια ακόμη κατάκτηση πρωταθλήματος WSBK.

Αφήστε μια απάντηση