Moto2/3 Jerez Test – 2η ημέρα – Nakagami και Bulega παρέμειναν πρώτοι λόγω βροχής

Η βροχή σταμάτησε το παιχνίδι της δεύτερης μέρας, με τους αναβάτες της μεσαίας και της μικρής κατηγορίας να περιορίζονται μόλις σε μερικούς γύρους. Αυτό σημαίνει πως ο Ιάπωνας στη Moto2 και ο Ιταλός στη Moto3 με τους ταχύτερους χρόνους της πρώτης μέρας παρέμειναν στη κορυφή των δύο κατηγοριών.

Ο Takaaki Nakagami (Idemitsu Honda Team Asia) με το 1:42.210 φεύγει από την Jerez με τον ταχύτερο χρόνο της Moto2, ακολουθούμενος από το 1:42.292 του Lorenzo Baldassarri (Forward Racing). Ο teammate του Baldassari, Luca Marini κλείνει την πρώτη τριάδα, ενώ ο Franco Morbidelli (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS) με το μακρινό 1:42.802 πέτυχε τον τέταρτο χρόνο.

Στη 5η θέση της κατάταξης βρέθηκε ο πρωταθλητής της Moto3 το 2015, Danny Kent (Kiefer Racing), όντας ο ταχύτερος αναβάτης με πλαίσιο της Suter. Την 10άδα συμπλήρωσαν οι Tom Luthi, Dominique Aegerter, Sandro Cortese, Jorge Navarro και Pecco Bagnaia.

Στη Moto3 ο Nicolo Bulega(Sky Racing Team VR46) σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:46.912, όντας ο ταχύτερος για δεύτερο συνεχόμενο τεστ μετα το ιδιωτικό στη πίστα της Valencia. Λίγο πάνω από ένα δέκατο πίσω του βρέθηκε ο Philipp Oettl (Sudmetall Schedl GP Racing) ενώ το πόντιουμ των χρόνων συμπλήρωσε ο Jorge Martin (Del Conca Racing Team Gresini) με το 1:47.254.

Ακολούθησαν ως την 10η θέση οι Romano Fenati, John McPhee, Juan Mir, Andrea Migno, Aron Canet, Livio Loi και Tatsuki Suzuki.

Αφήστε μια απάντηση