Video – Η KTM αναλύει την λειτουργία του traction control στο χώμα

Τα tech video της KTM είναι ολιγόλεπτες επεξηγήσεις των Αυστριακών ηλεκτρονικών συστημάτων, ενώ μας δείχνουν πόσο πιο ασφαλής και γρήγορη μπορεί να γίνει η οδήγηση ενός μέσω αναβάτη. Αυτή τη φορά, ήρθε η ώρα να δούμε τη δράση του traction control στο χώμα (offroad traction control).

Στα δύο προηγούμενα tech video της KTM είδαμε την εφαρμογή του συστήματος ελέγχου της πρόσφυσης σε μοτοσυκλέτες για οδήγηση σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο (θυμηθείτε εδώ), ενώ στη συνέχεια είδαμε την λειτουργία τόσο του ABS, όσο και του Cornering ABS (θυμηθείτε εδώ).

Αυτή τη φορά ήρθε η ώρα να δούμε τα οφέλη του traction control στο χώμα, το οποίο σύμφωνα με τους ‘πορτοκαλί’, αυξάνει τόσο τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας, όσο και την δυνατότητα για ταχύτερη οδήγηση.

Όπως το βλέπουμε εμείς, ίσως  να αφαιρεί κάτι από την διασκέδαση στους αναβάτες, οι οποίοι θέλουν να οργώνουν στην κυριολεξία τα βουνά με τις μεγάλου κυβισμού adventure μοτοσυκλέτες της KTM.

Αυτό που είναι βέβαιο όμως, είναι ότι υπάρχουν και τα οφέλη που προείπαμε, με την Αυστριακή εταιρεία να τα δείχνει ξεκάθαρα μέσω δύο μοτοσυκλετών της σειρά Adventure. Η μία, η πιο νέα, διαθέτει traction control, ενώ η παλαιότερη όχι. Δείτε και μόνοι σας τις διαφορές και πείτε μας την προτίμησή σας!

Δείτε το video!