Χριστουγεννιάτικες ευχές

Το να ονειρεύεται ο άνθρωπος δεν είναι κακό, είναι εξάλλου μέσα στην φύση του. Ειδικά τώρα τα Χριστούγεννα όλοι κάνουν κάποια όνειρα που εύχονται να πραγματοποιηθούν. Έτσι και εμείς κάνουμε τα δικά μας μοτοσυκλετιστικά όνειρα και ευχές.

Αυτή η χρονιά μας γέμισε πραγματικά θλίψη και προβληματισμό ακούγοντας συχνά ότι ακόμα ένας μοτοσικλετιστής έχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα. Ευχόμαστε λοιπόν να μην υπάρξει άλλο θανατηφόρο ατύχημα.

Συνεχίζοντας την σκέψη μας, ευχόμαστε για όσο πιο λίγα αυτοκίνητα να κυκλοφορούν στο δρόμο. Όσο πιο λιγότερο ασυνείδητους οδηγούς. Θα κυκλοφορούσαμε πιο άνετα και δεν θα κινδυνεύαμε από τις κυρίες και τους κυρίους που οδηγούν μιλώντας στο κινητό.

Ευχόμαστε επίσης να λειτουργήσει επιτέλους ένα Ferry Boat από Κύπρο για Ελλάδα, με λογικές τιμές φυσικά, ώστε να μπορούμε να ταξιδεύουμε με την μοτοσυκλέτα στην Ευρώπη χωρίς να μας στοιχίζει μια περιουσία. Να γίνει πραγματικότητα αυτή η πολυπόθητη από εμάς τους μοτοσυκλετιστές ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας.

Ευχόμαστε σε όλους όσους ονειρεύονται ταξίδια να μπορέσουν να τα πραγματοποιήσουν . Πολλοί είναι που ονειρεύονται να ταξιδέψουν στον θρυλικό δρόμο των Η.Π.Α. «Route 66». Άλλοι πάλι ονειρεύονται να ταξιδέψουν μέχρι την γη του πυρός στην Αργεντινή η ακόμη και τον γύρο του κόσμου. Τι καλύτερο για ένα μοτοσικλετιστή να ταξιδεύει με την μοτοσυκλέτα. Εκτός από την οδηγική απόλαυση έχει και την ευκαιρία να γνωρίσει άλλους τόπους, άλλους ανθρώπους και άλλες κουλτούρες.

Ευχόμαστε σε όλους να αποκτήσετε την μοτοσυκλέτα που ονειρεύεστε και να κάνετε όσο πιο πολλά ταξίδια μπορείτε.

Καλά Χριστούγεννα.

Αφήστε μια απάντηση