Moto3 – Ο Bezzechi της VR46 Academy στο Παγκόσμιο!

Ο Marco Bezzechi θα βρίσκεται στο grid της μικρότερης κατηγορίας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος για την πρώτη του πλήρη χρονιά, το 2017.

Ο 18χρονος Ιταλός προέρχεται απο την ακαδημία αναβατών της VR46, ενώ δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα οδηγήσει μοτοσυκλέτα με πλαίσιο της Mahindra. Με ένα ίδιο πήρε μέρος στο FIM CEV Moto3 Junior World Championship το 2015 και το 2016.

Επιπρόσθετα έχει πάρει μέρος μόλις σε τέσσερις αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος τις χρονιές που αναφέραμε, ενώ στο παρελθόν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα της Ιταλικής Moto3. Ο Alain Bronec, team manager της ομάδας CIP, δήλωσε για το νέο του απόκτημα:

«Είμαστε πολύ ευτυχείς που θα έχουμε τον Marco στην ομάδα μας και που θα δουλέψουμε μαζί του για το 2017. Είμαι σίγουρος ότι είναι ένα από τα μελλοντικά αστέρια του πρωταθλήματος.

«Η ακαδημία της VR46 και η Mahindra τον έχουν υποστηρίξει και εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο για να δείξει όλες τις δυνατότητές του.

«Όλη η ομάδα είναι πολύ ευτυχής που θα τον έχουμε μαζί μας και θα εργαστούμε τόσο σκληρά όσο μπορούμε για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, θα ισχύει μόνον για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αφήστε μια απάντηση