Rally Dakar – Έκλεψαν μοτοσυκλέτα της ομάδας Monster Energy Honda!

Μία πανάκριβη CRF 450 της ομάδας της Honda στο Rally Dakar ήταν η λεία επιτήδιων, η οποία εκλάπη από την Χάβρη, πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση της ομάδας για το Περού. Εκεί είχε «ραντεβού» η ομάδα ώστε να συμμετάσχει στον απαιτητικό θεσμό του Rally Dakar.

Σύμφωνα με το Γαλλικό μέσο ενημέρωσης Paris-Normandie, η μοτοσυκλέτα κλάπηκε ξημερώματα της Πέμπτης 23 Νοεμβρίου από το Quai Colbert στο κέντρο της περιοχής των αποβάθρων της Χάβρης.

Η μοτοσυκλέτα βρισκόταν μέσα σε φορτηγό της ομάδας, το οποίο κατάφεραν να διαρήξουν οι κλέφτες. Μαζί με τη CRF εκλάπησαν και τρία κράνη της ομάδας. Η αξία της μοτοσυκλέτας υπολογίζεται στο ποσό των 300.000 ευρώ και ήδη έχει ξεκινήσει αστυνομική έρευνα για την εύρεση της.

Ωστόσο, αυτό το ατυχές γεγονός φαίνεται να μην έχει επηρεάσει την ομάδα της Monster Energy Honda από τον στόχο της στο Rally Dakar. Απόδειξη η ανακοίνωση της ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα της με τίτλο «Επιτυχής επιβίβαση. Προορισμός Λίμα-Περού», αναφέροντας ότι η αναχώρηση της ομάδας έπρεπε να γίνει στις 27 Νοεμβρίου, χωρίς να υπάρχει καμία αναφορά για την κλοπή της μοτοσυκλέτας.

«Το Rally Dakar έρχεται όλο και πιο κοντά μετά την επιβίβαση των οχημάτων μας από το λιμάνι της Χάβρης. Το πλοίο που μεταφέρει όλο τον εξοπλισμό της ομάδας έχει αναχωρήσει για τον προορισμό του προς το λιμάνι της Λίμα και θα βρίσκεται εκεί σε ένα μήνα», αναφέρεται στην ανακοίνωση της η Monster Energy Honda.

Με μόλις ένα μήνα να απομένει μέχρι την έναρξη του περίφημου Rally στις 6 Ιανουρίου, η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι στο λιμάνι της Χάβρης αναμένουν 500 αυτοκίνητα για να σταλούν στην Νότια Αμερική, ώστε να συμμετάσχουν στο 40ο Rally Dakar.


Δείτε επίσης: Video – Το Rally Dakar 2018 αρχίζει με το επίσημο teaser!