Grand Prix – Ángel Nieto – Week 31

Έχουν περάσει πολλά ονόματα από τη στήλη μας. Και, παρόλο που ο Ángel Nieto έχει μια μακρά καριέρα η οποία θα μπορούσε με ευκολία να του χαρίσει τον τίτλο του ‘Biker Of The Week’, αυτή τη φορά θα τον κερδίσει εξ’ αιτίας της μάχης που όλα δείχνουν ότι θα κερδίσει με το θάνατο.

Έχοντας αγωνιστεί για πάνω από 20 χρόνια στα Grand Prix, o 70χρονος σήμερα Ángel Nieto έχει κατακτήσει 13 Παγκόσμιους Τίτλους στην πλούσια καριέρα του. Όμως, όπως – δυστυχώς – πληροφορούμαστε συχνά τελευταία, ο Ισπανός πρώην αναβάτης είναι ένας ακόμη αγωνιζόμενος που η άσχημη στιγμή τον βρήκε εκτός αγώνων.

Οδηγώντας ένα όχημα τύπου quad στην Ibiza, ο Nieto χτυπήθηκε πριν λίγες ημέρες με δύναμη από αυτοκίνητο που έπεσε πάνω του. Έχοντας σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι, ο Ισπανός τέθηκε αρχικά σε τεχνητό κώμα, παραμένοντας στην εντατική μονάδα θεραπείας του νοσοκομείου Policlinica de Nuestra Senora del Rosario.

Όμως τώρα οι γιατροί έχουν σταματήσει την χορήγηση των χαπιών που διατηρούσαν τον πολυπρωταθλητή σε κώμα, έτσι αναμένεται να ξυπνήσει και να συνεχίσει την ανάρρωσή του. Μάλιστα, Ισπανικά  δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Nieto δεν τυγχάνει επιπλοκών σε οποιοδήποτε τομέα, έτσι όλα δείχνουν θετικά για τον ίδιο.

Εμείς να του ευχηθούμε καλή ανάρρωση σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής του και να βγει για μια ακόμη φορά νικητής στη μάχη που δίνει. Αν μη τι άλλο, ο Ángel Nieto έχει μάθει να κερδίζει μάχες…