AMA SX & MX – Ryan Dungey – Week 1 2017

Ο Ryan Dungey είναι ο Αμερικανός αναβάτης motocross που όλοι θέλουν να κερδίσουν για το 2017 στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και είναι αυτός που ανοίγει τον «χωρό» των Biker Of the Week της φετινής χρονιάς.

Αναβάτης της Red Bull KTM, ο Dungey είναι ο τωρινός κάτοχος του πρωταθλήματος Supercross και Motocross στην Αμερική, ενώ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του.

Γεννημένος πριν 27 χρόνια στη Minnesota, o «Goldenrod» όπως τον αποκαλλούν έχει να επιδείξει μια εξαιρετική αγωνιστική καριέρα, μετρώντας επτά τίτλους και 77 νίκες ως σήμερα.

Στο αγωνιστικό του παλμαρέ συμπεριλαμβάνονται και τρεις νίκες στο σπουδαιότερο θεσμό Motocross του κόσμου, το Motocross των Εθνών. Εκεί, ο Dungey, έχει καταφέρει να επικρατήσει με την Αμερικάνικη ομάδα το 2009, 2010 και 2011.

Έχοντας κατακτήσει και τους δύο περσινούς τίτλους ΑΜΑ, ο αναβάτης της KTM καλείται για τη νέα χρονιά να υπερασπιστεί το νούμερο 1 που έχει στα number plates της 450 SX-F του, κόντρα στον διαρκώς αυξανόμενο ανταγωνισμό των Αμερικάνικων Πρωταθλημάτων.

Αφήστε μια απάντηση