Moto2/3 Jerez Test – 2η Ημέρα – Morbidelli και Bulega στην κορυφή των χρόνων

Η δεύτερη ημέρα δοκιμών στη Jerez ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, με τους Franco Morbidelli και Nicolo Bulega να σημειώνουν τους ταχύτερους γύρους των κατηγοριών Moto2 και Moto3.

Ο καιρός πάνω από την Ισπανική πίστα παρέμεινε και σήμερα πολύ καλός, με τις συνθήκες να είναι ιδανικές για την περίσταση. Ηλιοφάνεια διαρκείας και κατάλληλες θερμοκρασίες ευκόλυναν το έργο ομάδων και αναβατών.

Moto2 – Σε εξαιρετική ημέρα το δίδυμο της Estrella Galicia 0,0

Οι δύο αναβάτες της Ισπανικής ομάδας κυριάρχισαν στη σημερινή, δεύτερη ημέρα των δοκιμών της Moto2, με τον Franco Morbidelli να σημειώνει τον ταχύτερο γύρο και τον Alex Marquez να επικρατεί σε δύο από τις τρεις διαδικασίες, σημειώνοντας τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

Η 3η θέση κατακτήθηκε από τον Takaaki Nakagami, ενώ στην 4η θέση είδαμε τον rookie Fabio Quartararo να ‘γράφει’ αξιοσημείωτους χρόνους πάνω στη μοτοσυκλέτα του Pons. Τις πολύ καλές χθεσινές του εμφανίσεις συνέχισε και ο Luca Marini, με τον Ιταλό να ολοκληρώνει το πρόγραμμά του στην 5η θέση, 0.552 από την κορυφή.

Pasini, Navarro, Edgar Pons, Kent και Axel Pons συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα, με το δίδυμο της KTM να δοκιμάζει διαφορετικά εξαρτήματα σήμερα, μένοντας όμως αρκετά πιο πίσω. Ο χθεσινός πρωτοπόρος Miguel Oliveira περιορίστηκε μόλις στην 14η θέση, τη στιγμή που ο Binder ολοκλήρωνε μόλις στην 22η.

Αναλυτικότερα τα συνδυασμένα αποτελέσματα της δεύτερης ημέρας:

 

Moto3 – Μονόλογος Bulega

Ο αναβάτης της Sky Racing Team VR46, Nicolo Bulega, ήταν ο ταχύτερος αναβάτης της μικρής κατηγορίας, σημειώνοντας τον ταχύτερο γύρο και στις τρεις διαδικασίες. Ο καλύτερός του ήταν στην πρώτη περίοδο, ενώ ήταν αρκετός ώστε να του δώσει την πρώτη θέση και στις δύο ημέρες συνολικά.

Ο Aron Canet μετά την δυνατή του χθεσινή εμφάνιση συνέχισε σε εξίσου καλό ρυθμό, όντας ο 2ος ταχύτερος αναβάτης της ημέρας. Μια θέση πιο πίσω βρέθηκε ο Jorge Martin, με τον Ισπανό να συνεχίζει να εκπλήσσει πάνω στη Honda του Fausto Gresini.

Ο Romano Fenati ήταν και σήμερα πολύ δυνατός, σημειώνοντας σε κάθες διαδικασία χρόνους αρκετά κοντινούς με του πρωτοπόρου Bulega. Παρ’ όλα αυτά κατέληξε στην 4η θέση, λίγο μπροστά από το δίδυμο της RBA Racing Team των Gabriel Rodrigo και Juanfran Guevara.

Τη δεκάδα των χρόνων έκλεισαν οι Marcos Ramirez, Bo Bendsneyder, Joan Mir και Darryn Binder, με τους πρώτους 16 αναβάτες να βρίσκονται μέσα στο ίδιο δευτερόλεπτο!

Αναλυτικότερα τα συνδυασμένα αποτελέσματα της δεύτερης ημέρας:

 

Οι δοκιμές θα συνεχιστούν αύριο, για την τελευταία ημέρα δοκιμών στη Jerez.

Αφήστε μια απάντηση