Παρουσίαση WSBK – Η Honda παρουσίασε την Fireblade στα χρώματα της Red Bull (pics)

Η εργοστασιακή ομάδα της Honda στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike ανακοίνωσε την συνεργασία με τον νέο της χορηγό, την Red Bull για την αγωνιστική σεζόν του 2017.

Οι πρώην Παγκόσμιοι Πρωταθλητές των κατηγοριών MotoGP και Moto2, Nicky Hayden και Stefan Bradl, θα οδηγήσουν την ολοκαίνουργια Honda Fireblade SP2 στα χρώματα της Red Bull, δείχνοντας έτσι πως η Honda θέλει να επιστρέψει δυναμικά στην κορυφή του πρωταθλήματος World Superbikes.

Η νέα Honda CBR1000RR SP2

Η εμφάνιση της νέας μοτοσυκλέτας ξεφεύγει από την «συνηθισμένη» όψη της CBR των προηγούμενων ετών, έχοντας αυτή τη φορά για βάση ένα αρκετά πιο σκούρο χρώμα. Σε συνδυασμό με την νέα, επιθετική εμφάνιση του μοντέλου του 2017, η διεκδικητής του τίτλου είναι εντυπωσιακή.

Η εμπρός όψη της μοτοσυκλέτας του Stefan Bradl

Το line-up της ομάδας αφήνει πολλές υποσχέσεις, με τους δύο αναβάτες των Grand Prix να θέλουν να αποδείξουν πως μπορόυν να πρωταγωνιστήσουν. Ο Nicky Hayden ήδη από πέρυσι είχε πολλά καλά αποτελέσματα στη σέλα της CBR, με τον Stefan Bradl να καλείται να φέρει τη νέα του μοτοσυκλέτα μέσα στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Εντυπωσιακή η νέα πλάγια όψη
Nicky Hayden, Stefan Bradl – Μια ομάδα με υπόβαθρο στα Grand Prix

Αφήστε μια απάντηση