Σχεδίασε με το γούστο σου την νέα BMW σου

Ο καιρός που όλοι οδηγούσαμε τις ίδιες μοτοσυκλέτες πέρασε προ πολλού. Το customizing πλέον δεν χρειάζεται να αρχίσει μετά την αγορά. Μπορεί να αρχίσει ΜΕ την αγορά.

Κατά καιρούς διαφοροποιούμε τις μοτοσυκλέτες μας με διάφορα εξαρτήματα και γραφικά, κάνοντας τες να ταιριάζουν περισσότερο στο δικό μας, προσωπικό γούστο.

Τα τελευταία χρόνια όμως, οι κατασκευαστές δίνουν ολοένα και περισσότερες δυνατότητες στους πελάτες τους, οι οποίοι μπορούν να ξεχωρίζουν επιλέγοντας ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα εργοστασιακών αξεσουάρ.

Η BMW από την πλευρά της δίνει τη δυνατότητα στους εν δυνάμει αγοραστές των Βαυαρικών μοτοσΥκλετών – μέσα από ένα μεγάλο κατάλογο αξεσουάρ, να σχεδιάσουν τη μοτοσυκλέτα τους όπως οι ίδιοι νομίζουν.

 

Η ίδια η εταιρεία λέει: «Με την BMW Motorrad Spezial, παίρνεις μια μοτοσικλέτα με τις προσωπικές σου «πινελιές» και υψηλής ποιότητας πρότυπα. Η BMW Motorrad Spezial ακόμα προσφέρει υψηλής ποιότητας αξεσουάρ προς επιλογή, όπως τα υψηλών επιδόσεων αξεσουάρ HP ή τα Machined Parts (δηλαδή αξεσουάρ επεξεργασμένα σε ειδικές εργαλειομηχανές), όπου μπορείτε να αναβαθμίσετε και να προσωποποιήσετε τη μοτοσυκλέτα σας».

Η συγκεκριμένη διαδικασία γίνεται εφικτή μετατίθοντας τη διαδικασία τοποθέτησης των συγκεκριμένων εξαρτημάτων-αξεσουάρ στα τελευταία στάδια της παραγωγικής διαδικασίας.

Στον κατάλογο αξεσουάρ διατίθεται και η σειρά εξαρτημάτων με την κωδική ονομασία «Option 719», με την οποία αναβαθμίζεται η ποιότητα της μοτοσυκλέτας συνολικά, όπως και η εμφάνισή της.