Video – Η BMW προετοιμάζει το έδαφος για τις δύο νέες GS

Λίγες μόνον ημέρες πριν την έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης Μοτοσυκλέτας που θα λάβει χώρα στο Μιλάνο της Ιταλίας (EICMA), η BMW μας προετοιμάζει για την έλευση των δύο ολοκαίνουργιων μοτοσυκλετών της από την οικογένεια ‘GS’.

Η Βαυαρική εταιρεία ετοίμασε ένα video που θα βάλει στο ‘κλίμα’ τους φίλους των αγαπημένων μοτοσυκλετών της σειράς, ένα video στον οποίο ακούγεται δυναμική μουσική και οι εικόνες δείχνουν μια χωμάτινες και μια ασφάλτινες διαδρομές, τονίζοντας τον on-off χαρακτήρα των ‘GS’.

Δείχνοντας ελάχιστα και αφήνοντας τα περισσότερα στην φαντασία μας, η BMW ‘κλείνει’ το video με τη φράση ‘Stay Hungry For More’ (=μείνετε ‘πεινασμένοι’ για περισσότερα), αναφέροντας ότι οι νέες μοτοσυκλέτες της θα αποκαλυφθούν σε 5 ημέρες από σήμερα (7/11) στην EICMA).

Το BikersTime.com θα είναι στην Ιταλία για να σας αποκαλύψει τις ολοκαίνουργιες GS, μέχρι τότε όμως μπορείτε να θυμηθείτε τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτά τα δύο μοντέλα μέσα από το κατασκοπευτικό άρθρο μας, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Δείτε το video!