Στα ‘σκαριά’ μια νέα εξακύλινδρη Honda CBX;

Έχοντας διαβάσει εδώ και καιρό φήμες αναφορικά με μια νέα εξακύλιδρη Honda CBX, περιμέναμε κάτι πιο χειροπιαστό από την Ιαπωνική εταιρία ώστε να αντιληφθούμε αν αυτά που έχουν διαρρεύσει είναι αληθή. Αυτό δεν έχει γίνει ως τώρα, όμως το Young Machine φροντίζει να μας κρατάει σε εγρήγορση, με ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες.

Οι φήμες για να είναι πιο έντονες και πιο… ισχυρές, χρειάζονται διάδοση και τι καλύτερο όταν ασχολείται κάποιος με αυτές, δημιουργώντας εικόνες. Το Ιαπωνικό περιοδικό λοιπόν – το οποίο φημίζεται ότι έχει εσωτερικές πληροφορίες από τα μεγάλα εργοστάσια της χώρας – έφτιαξε εικόνες, για το πως θα μπορούσε να μοιάζει η νέα Honda CBX.

Οι δύο εικόνες που παρουσίασαν είναι διαφορετικές, όμως και στις δύο κυριαρχεί ο επιβλητικός εξακύλινδρος κινητήρας. Στη μία μάλιστα φαίνεται να έχουν προσαρμόσει το θηριώδες Ιαπωνικό μοτέρ σε μια Husqvarna Vitpilen 401 Aero, με το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει αρκετά εντυπωσιακό και ‘φρέσκο’.

Honda CBX
Ένα υποθετικό ‘πάντρεμα’ της νέας Honda CBX με την Husqvarna Vitpilen 401 Aero

Τι θα δούμε τελικά; Αυτό δεν το γνωρίζουμε, καθώς ακόμη και σαν ιδέα, τίποτε δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια την Honda. Πρέπει να κάνουμε υπομονή και να περιμένουμε την επόμενη κίνηση της Big ‘H’, η οποία πάντως έχει καταθέσει σχέδια για κινητήρα με υπερτροφοδότηση… Φαντάζεστε μια εξακύλινδρη Honda CBX  με τέτοιο σύστημα;